Babagan Kita

Jiangxi Sanxin Medtec Co., Ltd.

Jiangxi Sanxin Medtec Co., Ltd., kode saham: 300453, didegaké ing taun 1997. Iki minangka perusahaan teknologi tinggi nasional sing spesialisasine ing R&D piranti medis, manufaktur, penjualan lan layanan. Sawise luwih saka 20 taun akumulasi, perusahaan kasebut duwe perspektif global, ngetutake pembangunan nasional strategi, kanthi cedhak karo kabutuhan klinis, gumantung karo sistem manajemen kualitas sing apik lan R&D diwasa lan kaluwihan pabrikan, lan wis dadi pemimpin industri kanggo nglampahi sistem manajemen mutu CE lan CMD lan sertifikasi produk lan otorisasi pemasaran AS FDA (510K). Kanthi rajin inovasi lan ngupayakake keunggulan, saiki wis dadi perusahaan terdaftar ing lapangan pemurnian darah domestik kanggo kabeh solusi rantai industri. Iki uga minangka perusahaan pertama lan siji-sijine perusahaan industri medis ing Provinsi Jiangxi.

Luwih saka 20 taun, Sanxin Medtec terus ngoptimalake struktur produk lan wis sukses ngowahi lan nganyari saka bidang infus tradisional, dadi salah sawijining perusahaan domestik sing bisa menehi solusi kanggo kabeh rantai industri pemurnian getih. Kita wis nyedhiyakake layanan luwih saka 120 yuta kaping kanggo layanan dialisis lan vaksinasi luwih saka 800 yuta kaping kanggo pusat kontrol penyakit. Saiki kita duwe luwih saka 80 sertifikat paten, luwih saka 80 sertifikat registrasi produk lan wis melu nyusun 10 standar nasional lan industri. Produk kita didol menyang luwih saka 60 negara lan wilayah. Perusahaan kanthi aktif nyinau pola pangembangan industri anyar lan nggawe tata pangembangan nasional sing dipusat ing Jiangxi. Produk utamane kalebu enem seri pemurnian getih, kateter sing ana ing omah, injeksi, transfusi, operasi kardiotik, lan perlindungan.

yuta +
Pasien hemodialisis
yuta +
Vaksin CDC
yuta +
Sertifikat paten
yuta +
Sertifikat Registrasi
yuta +
Negara lan wilayah
yuta +
Standar nasional / industri

Lokakarya Otomatis

Ing sawetara dekade kepungkur, SANXIN aktif nanggepi panjaluk pasar kanggo produksi cerdas. Nggabungake sumber daya internal industri lan nggabungake teknologi informasi kanggo nggawe solusi manajemen lokakarya sing cerdas. Nalika nggayuh produksi cerdas, iki uga menehi kapabilitas pelacakan data produksi wektu nyata, pangowahan wektu nyata, lan kenyamanan ngawasi wektu nyata, sing mboko sithik nyuda intervensi manungsa, nambah kualitas produk lan wektu pangiriman, lan ngatur manajemen sing luwih trep.

b6ede7bc

b6ede7bc

b6ede7bc

b6ede7bc