produk

  • Safety type positive pressure I.V. catheter

    Kateter tekanan positif tekanan tipe IV

    Konektor tekanan positif tanpa jarum duwe fungsi aliran maju tinimbang tabung penyegelan tekanan positif manual, kanthi efektif nyegah aliran getih, nyuda sumbatan kateter lan nyegah komplikasi infus kayata phlebitis.

  • Central venous catheter pack

    Paket kateter vena tengah

    LUMEN TUNGGAL : 7RF (14Ga) 、 8RF (12Ga)
    GANDA GANDA: 6.5RF (18Ga.18Ga) lan 12RF (12Ga.12Ga) ……
    TRIPLE LUMEN : 12RF (16Ga.12Ga.12Ga)

  • Straight I.V. catheter

    Kateter IV lurus

    IV Catheter umume digunakake kanggo nyisipake sistem pembuluh darah periferal kanthi klinis kanggo infus / transfusi, nutrisi wong tuwa, hemat darurat lan liya-liyane. Produk kasebut minangka produk steril sing ditrapake kanggo panggunaan siji, lan periode validitas steril yaiku telung taun. Kateter IV ana ing kontak invasif karo pasien. Bisa ditahan nganti 72 jam lan kontak dawa.

  • Positive pressure I.V. catheter

    Kateter tekanan IV sing positif

    Nduwe fungsi aliran maju. Sawise infus rampung, aliran positif bakal digawe nalika set infus diputar, kanthi otomatis meksa cairan ing kateter IV maju, sing bisa nyegah getih bali lan nyegah kateter supaya ora diblokir.

  • Closed I.V. catheter

    Kateter IV katutup

    Nduwe fungsi aliran maju. Sawise infus rampung, aliran positif bakal digawe nalika set infus diputar, kanthi otomatis meksa cairan ing kateter IV maju, sing bisa nyegah getih bali lan nyegah kateter supaya ora diblokir.

  • Y type I.V. catheter

    Y jinis IV kateter

    Model: Ketik Y-01, Ketik Y-03
    Spesifikasi: 14G, 16G, 17G, 18G, 20G, 22G, 24G lan 26G

  • Central venous catheter pack (for dialysis)

    Paket kateter vena tengah (kanggo dialisis)

    Model lan spesifikasi:
    Jinis umum, jinis keamanan, swiwi tetep, swiwi sing bisa dipindhah