produk

Jarum suntik steril kanggo panggunaan siji

katrangan cekak:

Jarum suntik steril wis digunakake ing institusi medis ing omah lan ing luar negeri sajrone puluhan taun. Iki minangka produk diwasa sing digunakake ing injeksi subkutan, intravena lan intramuskular kanggo pasien klinis.
Kita wiwit riset lan ngembangake jarum suntik steril kanggo panggunaan tunggal ing taun 1999 lan lulus sertifikasi CE kaping pisanan ing Oktober 1999. Produk kasebut disegel ing paket lapisan siji lan disterilake dening etilena oksida sadurunge dikirim menyang pabrik. Iki kanggo panggunaan siji lan sterilisasi valid nganti telung nganti limang taun.
Fitur paling gedhe yaiku Fixed Dose


Detail Produk

Tag Produk

Jarum suntik steril wis digunakake ing institusi medis ing omah lan ing luar negeri sajrone puluhan taun. Iki minangka produk diwasa sing digunakake ing injeksi subkutan, intravena lan intramuskular kanggo pasien klinis.
Kita wiwit riset lan ngembangake jarum suntik steril kanggo panggunaan tunggal ing taun 1999 lan lulus sertifikasi CE kaping pisanan ing Oktober 1999. Produk kasebut disegel ing paket lapisan siji lan disterilake dening etilena oksida sadurunge dikirim menyang pabrik. Iki kanggo panggunaan siji lan sterilisasi valid nganti telung nganti limang taun.

Fitur produk:

◆ Jinis nozel tengah lan jinis nozel eksentrik, jinis slip lan jinis sekrup, jinis loro potong lan jinis telung potong; wadhah medium alus, wadhah medium hard; nganggo jarum, tanpa jarum.

◆ Spesifikasi Saka 1ml nganti 60ml
Spesifikasi jarum hipodermik jarum suntik kanthi jarum: Saka 0,3mm nganti 1,2 mm

◆ Interferensi dinamis pas ing antarane komponen supaya produk kasebut ora bocor.
Kualitas produk stabil, kontrol produksi otomatis lengkap.
Stopper karet digawe saka karet alami, lan batang inti digawe saka bahan keamanan PP.

◆ Spesifikasi lengkap bisa nyukupi kabeh kebutuhan injeksi klinis.
Nyedhiyakake kemasan plastik-plastik alus, bahan sing ramah lingkungan, gampang dibongkar.
jas transparan, gampang dimati tingkat cairan lan gelembung, panyegelan produk apik, ora ana bocor, steril, ora ana pirogen

Spesifikasi jarum suntik:

Ukurane

Dhasar

Tengah

Karton

Bobot net

Bobot reged

Spesifikasi
(MM)

Spesifikasi
(MM)

PCS

Spesifikasi
(MM)

PCS

KG

KG

1ML

174 * 33

175 * 125 * 140

100

660 * 370 * 450

3000

9.5

15.5

3ML

200 * 36

205 * 135 * 200

100

645 * 420 * 570

2400

12

18.5

5ML

211 * 39.5

213 * 158 * 200

100

660 * 335 * 420

1200

8,5

12.5

10ML

227 * 49.5

310 * 233 * 160

100

650 * 350 * 490

800

7.5

10.5

Spesifikasi jarum jarum suntik:
0.3mm, 0.33mm, 0.36mm, 0.4mm, 0.45mm, 0.5mm, 0.55mm, 0.6mm, 0.7mm, 0.8mm, 0.9mm, 1.2mm.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita