produk

Sirkuit getih hemodialisis steril kanggo digunakake siji

katrangan cekak:

Sirkuit Hemodialisis Steril kanggo Gunakake Tunggal kontak langsung karo getih pasien lan digunakake sajrone wektu sing kurang limang jam. Produk iki digunakake kanthi klinis, kanthi dialyzer lan dialyzer, lan fungsi minangka saluran getih ing perawatan hemodialisis. Garis getih arteri njupuk getih pasien metu saka awak, lan sirkuit vena nggawa getih sing "dirawat" bali menyang pasien.


Detail Produk

Tag Produk

Fitur utama:

◆ Material safety (gratis DEHP)
Tabung digawe saka bahan PVC lan bebas DEHP, supaya keamanan dialisis pasien.

◆ Tembok njero tabung sing alus
Kerusakan sel getih lan generasi gelembung udara dikurangi.

◆ Bahan baku kelas medis berkualitas tinggi
Materi sing apik banget, indikator teknis sing stabil lan kompatibilitas bio sing apik.

◆ Adaptasi sing apik banget
Bisa digunakake kanthi model macem-macem pabrikan, lan sirkuit getih / garis getih bisa disesuaikan, lan aksesoris kayata tas pembuangan lan set infus bisa dipilih.

◆ Desain paten
Klip pipa: Desain ergonomis sing dioptimalake kanggo kinerja operasi sing gampang lan andal.
Pot vena: Rongga utama saka vena ing jero nyuda pembentukan gelembung udara lan pembekuan getih.
Suntik swiwi protèktif: nganggo port sampling telung arah kanggo nyuda risiko ditusuk jarum nalika njupuk sampel utawa injeksi, kanggo nglindhungi dhokter lan perawat.

Spesifikasi sirkuit Darah Hemodialisis lan model:
20ml 、 20mlA 、 25ml 、 25mlA 、 30ml 、 30mlA 、 50ml 、 50mlA


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita