Alamat

Alamat: No.999 Fushan Road, Zona Ekonomi Xiaolan, Kota Nanchang, Jiangxi 330200, PR China

Telpon

 Dhukungan: 0086-791-85950275

Jam

Senen-Minggu: 24 jam kanthi online

Yunnan Sanxin
Iki minangka produsen profesional sing spesialisasine ing riset lan pangembangan, produksi, penjualan lan layanan piranti medis. Iki minangka anak perusahaan duweke Jiangxi Sanxin Medical Technology Co., Ltd. (singkatan: Sanxin Medical, kode saham: 300453), kanthi Yunnan Sanxin bosok ing Yunnan bakal mbantu pangembangan industri medis lokal lan layanan medis; ing wektu sing padha, bakal kerja apik minangka "jembatan" kanggo tata letak Sanxin Medical ing sisih kidul-kulon, sing sumunar saka Asia Kidul lan Asia Tenggara. Perusahaan kasebut dununge ing wilayah Kirin ing Taman Industri Anning, Kota Kunming, Provinsi Yunnan, kanthi total area luwih saka 60.000 meter persegi; umume ngasilake seri infus high-end lan produk seri pemurnian getih.
Chengdu Sanxin
Iki minangka perusahaan teknologi tinggi nasional sing khusus kanggo riset lan pangembangan, produksi, penjualan lan dhukungan teknis seri hemodialisis peralatan medis. Iki minangka panyedhiya peralatan hemodialisis lan solusi internasional.
Jiangxi Sanxin
Didhisiki ing wulan Agustus 2018, kanthi modal terdaftar 12 yuta yuan, spesialisasi nyedhiyakake pergudangan multi-fungsi pihak katelu, distribusi, manajemen rantai pasokan lan layanan logistik liyane kanggo pabrikan piranti medis lan perusahaan operasi. Perusahaan kasebut dununge ing Zona Pengembangan Ekonomi lan Teknologi Xiaolan nasional lan dadi anak perusahaan saka Jiangxi Sanxin Medical Technology Co., Ltd. (kode saham: 300453).
Heilongjiang Sanxin
Perusahaan utamane melu riset lan pengembangan, produksi lan manajemen peralatan medis; bisnis impor bahan baku lan tambahan, peralatan mekanik, instrumentasi, suku cadang lan teknologi sing gegandhengan dibutuhake kanggo produksi lan riset ilmiah perusahaan, lan pamrosesan bahan impor kanggo perusahaan.
Ningbo Sanxin
Ningbo Filal Medical Products Co., Ltd. minangka perusahaan sing spesialisasine ing R&D, produksi lan penjualan produk bedah kastora sing bisa digunakake. Iki ngasilake saringan getih panyimpenan getih, filter mikroembolisme getih sing bisa digunakake, lan paru-paru jantung buatan sing bisa digunakake. Paket tabung sirkulasi ekstrasorporeal (tabung sirkulasi ekstrakorporeal), piranti perfusi kortensia adhem sing bisa digunakake lan produk liyane didol menyang rumah sakit utama ing saindenging negara, lan wis digunakake klinis ing luwih saka 300 rumah sakit, lan kabeh entuk asil sing ora dikarepake. Kualitas produk kalebu ing antarane industri paling apik lan duwe reputasi apik ing antarane para pangguna.
Sichuan Sanxin
Sichuan Weilisheng Medical Technology Co., Ltd. ("Sichuan Weilisheng" cekak), didegaké ing taun 2018, minangka perusahaan canggih sing spesialisasine ing riset lan pangembangan, manufaktur, penjualan lan layanan piranti medis. Sichuan Weilisheng minangka anak perusahaan duweke Jiangxi Sanxin Medical Technology Co., Ltd. (kode saham: 300453). Sawise pola pangembangan industri Sanxin saka kidul menyang sisih lor, duwe tata strategis strategis sisih wétan nganti kulon, gumantung karo Chengdu Minangka pusat prakarsa "Sabuk lan Dalan" sing penting, kita duwe komitmen dadi operator platform industri pemurnian darah sing maju kanthi maju inovasi, kapinteran lan kualitas, ngiyatake pengaruh internasional merek nasional.
Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita