Path Pembangunan

Obat oyot [1997- 2005]

Miturut standar ISO9000 lan ISO13485, bangun perusahaan kanthi titik wiwitan lan spesifikasi sing dhuwur.

Ing industri sing padha ing China, kita wis ngliwati sistem manajemen mutu lan sertifikasi CE TUV ing Jerman.

Iki minangka sing pertama ing propinsi sing lulus sertifikasi CMD piranti medis domestik lan entuk 8 sertifikat registrasi produk.

Dianugerahi perusahaan pribadi maju Provinsi Jiangxi.

Jarum suntik sing bisa ngrusak awake dhewe lan liya-liyane entuk idin pemasaran fda510 (k) AS.

Sedna Freebie

Obat oyot [2006- 2010]

Resmi manggon ing Zona Pengembangan Ekonomi lan Teknologi Nanchang Xiaolan nasional.

Produk seri Yixin "diakoni minangka produk merek Jiangxi sing misuwur.

Proyek teknis perusahaan dipilih dadi proyek Program Obor Nasional.

Iki wis diakoni minangka perusahaan teknologi tinggi nasional, lan produk anyar wis dipilih dadi produk kunci utama nasional.

Merek dagang "Yixin" diakoni minangka merek dagang terkenal ing China.

Sedna Freebie

Obat oyot [2011- 2015]

Restrukturisasi sing sukses, panyiapan resmi perusahaan saham.

Iki dianugerahi batch pertama saka perusahaan inovatif ing Provinsi Jiangxi.

Iki diidentifikasi minangka kumpulan perusahaan inovatif pertama ing Provinsi Jiangxi. Cabang partai medis Sanxin diupdate dadi cabang Partai umum.

Iki dianugerahi minangka perusahaan kunci ekspor utama ing Provinsi Jiangxi.

Perusahaan nyiyapake workstation akademisi. Bursa Efek Shenzhen sukses dhaptar ing permata kasebut.

Sedna Freebie

Obat sing wis bosok [2016- 2020]

Iki dianugerahi minangka perusahaan demonstrasi pilot manufaktur cerdas ing Provinsi Jiangxi.

Upacara pelantikan Sanxin, Yunnan.

Sichuan Weisheng didegake ing zona pangembangan ekonomi Meishan. Ing taun 2018, kerja sama strategis karo Chengdu Weisheng, ngerteni perkembangan maju kabeh rantai industri wiwit bisa dialisis nganti peralatan dialisis.

Bebarengan karo Ningbo Ferrar, kita mlebu ing operasi bedah jantung lan nggawe langkah penting ing macem-macem tata letak industri kesehatan lan kesehatan. Upacara pelantikan xinpinxi ing Provinsi Heilongjiang.

Dhasar produksi produk seri dialisis Sichuan Weisheng wiwit madegake dhasar.

Sedna Freebie