produk

  • Cold cardioplegic solution perfusion apparatus for single use

    Piranti perfusi solusi kultus jantung sing adhem kanggo digunakake siji

    Serangkaian produk iki digunakake kanggo adhem getih, perfusi larutan kardioterapi adhem lan getih beroksigen sajrone operasi jantung kanthi penglihatan langsung.

  • Disposable extracorporeal circulation tubing kit for artificial heart-lung machinec

    Kit tabung sirkulasi extracorporeal sing bisa digunakake kanggo mesin paru-paru buatan

    Produk iki kasusun saka tabung pompa, tabung pasokan getih aorta, tabung sedhot jantung kiwa, tabung sedhot jantung sisih tengen, tabung balik, tabung cadangan, konektor lurus, lan konektor telung arah, lan cocog kanggo nyambungake mesin paru-paru buatan menyang macem-macem piranti kanggo mbentuk sirkuit sistem getih arteriovenous sajrone sirkulasi getih ekstracorporeal kanggo operasi jantung.

  • Blood microembolus filter for single use

    Filter microembolus getih kanggo digunakake siji

    Produk iki digunakake ing operasi jantung kanthi sesanti langsung kanggo nyaring macem-macem mikroembolisme, jaringan manungsa, pembekuan getih, mikroba lan partikel padhet liyane ing sirkulasi ekstrasorporeal getih. Iki bisa nyegah embolisme mikrovaskular pasien lan nglindhungi mikrosirkulasi getih manungsa.

  • Blood container & filter for single use

    Wadhah & saringan getih kanggo panggunaan siji

    Produk kasebut digunakake kanggo operasi sirkulasi getih ekstracorporal lan duwe fungsi panyimpenan getih, penyaringan lan ngilangi gelembung; wadhah & saringan getih sing ditutup digunakake kanggo mbalekake getih pasien dhewe sajrone operasi, kanthi efektif nyuda sampah sumber daya getih nalika ngindhari kemungkinan infeksi silang getih, saengga pasien bisa entuk getih autologis sing luwih dipercaya lan sehat .