produk

Piranti perfusi solusi kultus jantung sing adhem kanggo digunakake siji

katrangan cekak:

Serangkaian produk iki digunakake kanggo adhem getih, perfusi larutan kardioterapi adhem lan getih beroksigen sajrone operasi jantung kanthi penglihatan langsung.


Detail Produk

Tag Produk

Fitur utama:

Iki kasusun saka piranti termostatik, bagean panyimpenan cair lan pipa pompa kanthi kapasitas prefilling maksimal 1000ml.

Produk iki cocog kanggo macem-macem model, bisa digunakake kanthi macem-macem cara rasio perfusi.

Nduweni ciri panggunaan fleksibel, kinerja suhu variabel stabil, kurang cairan perfusi residu, tekanan mlebu lan outlet cilik.

Piranti infus cairan pelindung miokardial

Jantung minangka organ paling aktif gerakan mekanik awak manungsa, kanthi beban abot lan konsumsi oksigen gedhe, sing nyedhiyakake kekuwatan kanggo sirkulasi getih sistemik lan ora bisa mandheg sedhela.

Piranti kasebut bisa digunakake kanggo nyekel kardiopulmonary lan perbaikan iskemia miokardial lan hypoxia nalika sirkulasi ekstrakorporeal getih ditetepake ing operasi jantung sing mbukak.

Spesifikasi lan model:

Barang Ora / Parameter 70110 70210 70310
Panyimpenan getih maksimal 1000 ml 200ml 200ml
Panyimpenan banyu es 1800 ml ≥ 2000 ml ≥ 2000 ml
Dhiameter output 1/4 (ϕ 6.4) 1/8 (ϕ 3.2) 1/8 (ϕ 3.2)
Dosis diameter ϕ Konektor batin 26, 6% / /
Diameter ukuran suhu ϕ 7 / /
Diameter nambah es 115 mm ≥ 250 mm ≥ 250 mm

Jiangxi Sanxin Medtec Co., Ltd minangka perusahaan profesional riset lan pangembangan, produksi lan penjualan. Produk seri bedah kardiothoracic kalebu (Filter Microembolus Darah, Wadah Darah & Filter, Aparat Perfusi Solusi Kardus Rakyat Dingin, Kit Tubing Extracorporeal Circuit Pakai). Produk seri sing didol ing saindenging jagad ing pirang-pirang rumah sakit, digunakake kanggo udakara luwih saka 300 rumah sakit lan dokter. Kualitas produk minangka salah sawijining sing paling apik ing industri medis, lan kita duwe reputasi apik ing antarane para pelanggan.
Perusahaan kita duwe forimen teknis sing kuat lan peralatan uji coba sing canggih. Pabrik kami minangka pabrik sing cocog kanggo ngasilake produk seri bedah kardiotoraksik ing daratan china.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita