produk

Hemodialyzer serat berongga (fluks rendah)

katrangan cekak:

Ing hemodialisis, dialyzer tumindak minangka ginjel gawean lan ngganti fungsi vital organ alami.
Getih mili nganti 20.000 serat sing apik banget, sing diarani kapiler, klompok ing tabung plastik udakara 30 sentimeter.
Kapiler digawe saka Polysulfone (PS) utawa Polyethersulfone (PES), plastik khusus kanthi nyaring luar biasa lan karakteristik kompatibilitas hemo.
Pori-pori ing kapiler nyaring racun metabolisme lan kakehan banyu saka getih lan disiram metu saka awak kanthi cairan dialisis.
Sel getih lan protein penting tetep ana ing getih. Dialyzers digunakake mung sapisan ing negara industri paling akeh.
Aplikasi klinis hemodialyzer serat kothong sing bisa digunakake bisa dipérang dadi rong seri: Flux Tinggi lan Flux Rendah.


Detail Produk

Tag Produk

低通

Fitur utama:

◆ Bahan bermutu
Dialyzer kita nggunakake polyethersulfone (PES) berkualitas tinggi, membran dialisis digawe ing Jerman.
Lumahing njero sing dialisis kanthi alus lan kompak cedhak karo pembuluh getih alami, amarga nduweni fungsi biokompatibilitas lan antikoagulan sing luwih unggul. Kangge, teknologi sambung silang PVP digunakake kanggo nyuda pembubaran PVP.
Cangkang biru (sisih vena) lan cangkang abang (sisih arteri) digawe saka bahan PC tahan radiasi Bayer lan uga perekat PU digawe ing Jerman

◆ Kemampuan penylametan endotoksin sing kuwat
Struktur membran asimetris ing sisih getih lan sisih diysate kanthi efektif ngalangi endotoksin saka awak manungsa.

◆ dispersi efisiensi sing luwih dhuwur
Teknologi bundling membran dialisis PET sing dimiliki, teknologi paten pangalihan dialysate, bisa ningkatake efisiensi difusi racun molekul cilik lan medium

◆ Derajat otomatisasi derajat produksi sing dhuwur, nyuda kesalahan operasi manungsa
Deteksi proses kanthi deteksi kebocoran getih 100% lan deteksi plugging

◆ Multiple model kanggo pilihan
Macem-macem model hemodialyzer bisa nyukupi kabutuhan perawatan saka macem-macem pasien, nambah macem-macem model produk, lan nyedhiyakake lembaga klinis kanthi solusi perawatan dialisis sing luwih sistematis lan komprehensif.

Spesifikasi seri fluks sithik lan model:
SM120L, SM130L, SM140L, SM150L, ​​SM160L, SM170L, SM180L, SM190L, SM200L


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita