produk

Konsentrasi hemodialisis

katrangan cekak:

SXG-YA, SXG-YB, SXJ-YA, SXJ-YB, SXS-YA lan SXS-YB
Paket siji-pasien, paket siji-pasien (paket halus),
Paket pasien dobel, paket pasien dobel (paket apik)


Detail Produk

Tag Produk

Fitur utama:

◆ Standar kualitas dhuwur
Produksi standar kelas medis, kontrol bakteri ketat, endotoxin lan isi logam abot, kanthi efektif nyuda inflamasi dialisis.
Kualitas stabil, konsentrasi elektrolit sing akurat, njamin keamanan klinis lan ningkatake kualitas dialisis.

◆ Jaminan lingkungan produksi
Wis maju, GMP sertifikasi pemurnian level 100.000 lan area ngisi level 10.000.

◆ Keamanan proses teknologi
Desain proses ditindakake kanthi ketat karo persyaratan injeksi obat, lan persiapan cairan otomatis lan peralatan ngisi digunakake kanggo nyegah kontaminasi mikroba kanthi efektif.

◆ Keamanan inspeksi kualitas
Saka pamriksan sing ana ing bahan baku nganti pamriksa produk rampung, kita nggunakake peralatan inspeksi sing tepat kanggo ngontrol kabeh kualitas proses kanggo njamin keamanan produk.

Hemodialisis Konsentrasi Model lan spesifikasi:
SXG-YA, SXG-YB, SXJ-YA, SXJ-YB, SXS-YA lan SXS-YB
Paket siji-pasien, paket siji-pasien (paket halus),
paket sabar ganda, paket sabar pindho (paket apik)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita