produk

Aksesoris pipa kanggo HDF

katrangan cekak:

Produk iki digunakake ing proses pemurnian getih klinis minangka pipa kanggo hemodiafiltrasi lan perawatan hemofiltrasi lan pangiriman cairan panggantos.

Iki digunakake kanggo hemodiafiltrasi lan hemodiafiltrasi. Fungsine kanggo ngeterake cairan panggantos sing digunakake kanggo perawatan

Struktur sing sederhana

Tabung aksesoris sing beda kanggo HDF cocog kanggo macem-macem mesin dialisis.

Bisa nambah obat lan panggunaan liyane

Umume kalebu pipa, sendi T lan tabung pompa, lan digunakake kanggo hemodiafiltrasi lan hemodiafiltrasi.


Detail Produk

Tag Produk

Produk iki digunakake ing proses pemurnian getih klinis minangka pipa kanggo hemodiafiltrasi lan perawatan hemofiltrasi lan pangiriman cairan panggantos.

Iki digunakake kanggo hemodiafiltrasi lan hemodiafiltrasi. Fungsine kanggo ngeterake cairan panggantos sing digunakake kanggo perawatan

Struktur sing sederhana

Tabung aksesoris sing beda kanggo HDF cocog kanggo macem-macem mesin dialisis.

Bisa nambah obat lan panggunaan liyane

Umume kalebu pipa, sendi T lan tabung pompa, lan digunakake kanggo hemodiafiltrasi lan hemodiafiltrasi.

◆ Iki minangka produk sing dirancang khusus kanggo hemofiltrasi lan ngganti cairan. Saiki kita mung manufaktur sing nduwe merek independen ing China.
◆ Desain lembar aliran anti-mbalikke digunakake ing adaptor supaya efektif nyegah cairan panggantos saka arus balik.
Model lan spesifikasi:
HDIT-01, HDIT-02


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita