produk

  • Sterile syringe for single use

    Jarum suntik steril kanggo panggunaan siji

    Jarum suntik steril wis digunakake ing institusi medis ing omah lan ing luar negeri sajrone puluhan taun. Iki minangka produk diwasa sing digunakake ing injeksi subkutan, intravena lan intramuskular kanggo pasien klinis.
    Kita wiwit riset lan ngembangake jarum suntik steril kanggo panggunaan tunggal ing taun 1999 lan lulus sertifikasi CE kaping pisanan ing Oktober 1999. Produk kasebut disegel ing paket lapisan siji lan disterilake dening etilena oksida sadurunge dikirim menyang pabrik. Iki kanggo panggunaan siji lan sterilisasi valid nganti telung nganti limang taun.
    Fitur paling gedhe yaiku Fixed Dose

  • Hypodermic needle

    Jarum hypodermic

    Jarum injeksi hypodermic sing bisa digunakake kalebu wadhah jarum, tabung jarum lan lengen pelindung. Bahan sing digunakake cocog karo sarat medis lan disterilake dening etilena oksida. Produk iki aseptik lan bebas saka pirogen. cocog kanggo intradermal, subkutan, otot, injeksi vena, utawa ekstraksi obat cair kanggo digunakake.

    Spesifikasi model: Saka 0.45mm nganti 1.2 mm

  • Pneumatic needleless syringe

    Jarum suntik tanpa jarum pneumatik

     

    Dosis injeksi disetel kanthi benang presisi, lan kesalahan dosis luwih apik tinimbang jarum suntik.

  • Needleless injection system

    Sistem injeksi tanpa jarum

    ◆ Injeksi tanpa rasa sakit kanggo ngatasi tekanan psikologis pasien;
    ◆ Teknologi difusi subkutan kanggo nambah tingkat panyerepan obat;
    ◆ Injeksi tanpa jarum kanggo nyegah cedera jarum staf medis;
    ◆ Nglindhungi lingkungan lan ngatasi masalah daur ulang sampah medis piranti injeksi tradisional.

  • Dispenser syringe

    Jarum suntik dispenser

    Jarum suntik sing bisa larut obat bisa digunakake minangka produk ing omah lan ing luar negeri. Ing karya klinis nyata, staf medis kudu nggunakake jarum suntik ukuran gedhe lan jarum injeksi ukuran gedhe kanggo mbuwang cairan farmasi. Pelarut aseptik sing bisa digunakake sing diproduksi dening jarum suntik Medis perusahaan wis digunakake sacara klinis, lan mupangat sosial lan ekonomi signifikan. Jarum suntik pelarut obat-obatan kudu ora beracun lan steril, mula diproduksi lan dikemas ing lokakarya 100.000 level. Produk kasebut kalebu jarum suntik, jarum injeksi sing larut obat, lan tutup pelindung. Jaket jarum suntik lan rod inti digawe saka polipropilena, lan piston digawe saka karet alami. Produk iki cocog kanggo mompa lan nyuntik obat cair nalika mbubarake obat. Ora cocog kanggo injeksi intradermal, subkutaneus lan intramuskular manungsa.

  • Insulin syringe

    Jarum suntik insulin

    Jarum suntik insulin dipérang dadi kapasitas nominal kanthi kapasitas nominal: 0,5mL, 1mL. Jarum suntik kanggo jarum suntik insulin kasedhiya ing 30G, 29G.

    Jarum suntik insulin adhedhasar prinsip kinetik, kanthi nggunakake gangguan batang lan lengan njaba (karo piston), kanthi nyedhot lan / utawa meksa meksa sing digawe dening tumindak manual, kanggo aspirasi klinis obat cair lan / utawa injeksi obat cairan, utamane Kanggo injeksi klinis (subkutane pasien, intravena, injeksi intramuskular), pencegahan kesehatan lan epidemi, vaksinasi, lsp.

    Jarum suntik insulin minangka produk steril sing ditujokake kanggo panggunaan siji lan steril suwene limang taun. Jarum suntik insulin lan pasien kena kontak invasif, lan wektu panggunaan sajrone 60 menit, yaiku kontak sementara.

  • Syringe for fixed dose immunization

    Jarum suntik kanggo imunisasi dosis tetep

    Jarum suntik steril wis digunakake ing institusi medis ing omah lan ing luar negeri sajrone puluhan taun. Iki minangka produk diwasa sing digunakake ing injeksi subkutan, intravena lan intramuskular kanggo pasien klinis.

    Kita wiwit riset lan ngembangake jarum suntik steril kanggo panggunaan tunggal ing taun 1999 lan lulus sertifikasi CE kaping pisanan ing Oktober 1999. Produk kasebut disegel ing paket lapisan siji lan disterilake dening etilena oksida sadurunge dikirim menyang pabrik. Iki kanggo panggunaan siji lan sterilisasi valid nganti telung nganti limang taun.

    Fitur paling gedhe yaiku Fixed Dose

  • Auto-disable syringe

    Pateni otomatis jarum suntik

    Fungsi karusakan dhewe bakal diwiwiti kanthi otomatis sawise injeksi, kanthi efektif nyegah panggunaan sekunder.
    Desain struktur khusus ngidini konektor kerucut supaya drive jarum injektor bisa mundur total menyang sarung, kanthi efektif nyegah risiko jarum jarum kanggo staf medis.

  • Retractable auto-disable syringe

    Jarum suntik mateni otomatis sing bisa ditarik

    Fitur paling gedhe sing bisa dicabut kanthi Auto-Disable Syringe yaiku jarum injeksi sing bakal ditarik bali menyang sarung kanggo nyegah risiko jarum jarum. Desain struktur khusus ngidini konektor kerucut supaya drive jarum injeksi mundur total menyang sarung, kanthi efektif nyegah risiko jarum jarum kanggo staf medis.

    Fitur:
    1. Kualitas produk stabil, kontrol produksi otomatis lengkap.
    2. Stopper karet digawe saka karet alami, lan batang inti digawe saka bahan keamanan PP.
    3. Spesifikasi lengkap bisa nyukupi kabeh kebutuhan injeksi klinis.
    4. Nyedhiyakake kemasan plastik-plastik alus, bahan sing ramah lingkungan, gampang dibongkar.