produk

  • KN95 respirator

    Ambegan KN95

    Umume digunakake ing rawat medis, laboratorium, ruang operasi lan lingkungan medis sing nuntut liyane, kanthi faktor keamanan sing cukup dhuwur lan resistensi sing kuat tumrap bakteri lan virus.

    Fitur topeng pasuryan KN95 Respirator:

    1. Desain cangkang irung, digabung karo bentuk alami rai

    2. Desain cangkir cetakan ringan

    3. Loop telinga elastis tanpa tekanan ing kuping

  • Medical face mask for single use (small size)

    Topeng rai medis kanggo panggunaan siji (ukuran cilik)

    Topeng rai medis sing bisa digunakake digawe saka rong lapisan kain sing ora ditenun kanthi nganggo ambegan, sing cocog digunakake saben dinane.

    Fitur topeng pasuryan medis sing bisa digunakake:

    1. Resistensi napas sithik, nyaring udara sing efisien
    2. Melu kanggo mbentuk ruangan ambegan telung dimensi 360 derajat
    3. Desain khusus kanggo Bocah
  • Medical face mask for single use

    Topeng rai medis kanggo panggunaan siji

    Topeng rai medis sing bisa digunakake digawe saka rong lapisan kain sing ora ditenun kanthi nganggo ambegan, sing cocog digunakake saben dinane.

    Fitur topeng pasuryan medis sing bisa digunakake:

    Resistensi napas sithik, nyaring udara sing efisien
    Melu kanggo mbentuk ruangan ambegan telung dimensi 360 derajat
    Desain khusus kanggo wong diwasa

  • Medical surgical mask for single use

    Topeng bedah medis kanggo panggunaan siji

    Topeng bedah medis bisa mblokir partikel sing luwih gedhe tinimbang diameter 4 mikron. Asil tes ing Laboratorium Penutupan Topeng ing setelan rumah sakit nuduhake manawa tingkat transmisi topeng bedah 18,3% kanggo partikel sing luwih cilik saka 0,3 mikron miturut standar medis umum.

    Fitur topeng bedah medis:

    3lindhungi
    Lapisan kain lebur mikrofiltrasi: tahan bakteri saka serbuk sari bledug udhara partikel kimia asap lan kabut
    Lapisan kulit sing ora dirajut: nyerep lembab
    Lapisan kain sing ora ditenun alus: resistensi banyu permukaan sing unik

  • Alcohol pad

    Pad alkohol

    Pad alkohol minangka produk praktis, komposisine ngemot alkohol isopropil 70% -75%, kanthi efek sterilisasi.

  • 84 disinfectant

    84 disinfektan

    84 desinfektan kanthi spektrum sterilisasi sing wiyar, ora aktifake peran virus

  • Atomizer

    Atomizer

    Iki minangka atomizer rumah tangga mini kanthi ukuran kompak lan bobot entheng.

    1. Kanggo wong tuwa utawa bocah sing kurang kekebalan lan rentan kena penyakit pernapasan sing nyebabake polusi udara
    2. Aja usah menyang rumah sakit, gunakake langsung ing omah.
    3. Trep kanggo digawa metu, bisa digunakake kapan wae