BANNER1-3
BANNER3-3
BANNER22

proyek kita

Teknologi produksi internasional canggih lan kualitas tinggi

babagan kita

Jiangxi Sanxin Medtec Co., Ltd., kode saham: 300453, didegaké ing taun 1997. Minangka perusahaan teknologi tinggi nasional khusus kanggo R&D piranti medis, manufaktur, penjualan lan layanan. Sawise luwih saka 20 taun akumulasi, perusahaan duwe perspektif global, ngetutake strategi pembangunan nasional, ngetutake kebutuhan klinis, gumantung karo sistem manajemen kualitas sing apik lan R&D sing diwasa lan kaluwihan manufaktur ……

ndeleng liyane