warta

  • Sanxin is happy with you!

    Sanxin seneng karo sampeyan!

    Napa sampeyan seneng banget karo dina bocah? ing kanak-kanak, Jagad iki gampang, Nalika ketemu wong, sampeyan apikan; Srengenge sumunar, Jagad iki isih padha karo sing anyar. Pentinge ora resik bocah kaya bocah, bisa uga, Kanthi penasaran ndeleng kaleidoskop ...
    Waca liyane
  • Fight against epidemic situation

    Perang nglawan kahanan epidemi

    Novel coronavirus, sekretaris panitia Partai kabupaten Nanchang, Xiong Yunlang, wakil direktur Kongres rakyat kabupaten, Wu Xi, wakil ketua pamrentah kabupaten, Wan Weiguo, wakil ketua CPPCC kabupaten, Wan Weiguo, Sekretaris panitia Partai kutha Sanjiang , de ...
    Waca liyane
  • Join forces to fight the epidemic situation

    Gabung pasukan kanggo nglawan kahanan epidemi

    Ing wayah awan tanggal 12 Februari, Rao Jianming, Sekretaris klompok Partai lan wakil ketua eksekutif serikat pekerja Wilayah Provinsi Jiangxi, lunga menyang medis Sanxin kanggo neliti pencegahan epidemi lan kerja kontrol, lan ing wektu sing padha ngirim 50000 yuan saka panglipur mon ...
    Waca liyane
  • Direct attack on the first scene | perfect closing ceremony

    Serangan langsung ing adegan pertama | upacara penutup sing sampurna

    Ing wayah awan 23 Mei 2020, medis Sanxin nganakake sayembara pidato "njupuk adegan dadi pusat" ing lantai 6 gedung kantor, sing dipimpin dening Zhou Cheng, pusat otomatisasi. Pemandangan kasebut minangka sudut pandang pertama sing diadhepi, lan uga arena Taois ...
    Waca liyane
  • The first half of Sanxin medical management training

    Separuh pisanan latihan manajemen medis Sanxin

    Ing taun "epidemi" khusus, pertama kaline rekrutmen "Xinhuo" liwat platform cloud lan tekan kulawarga Sanxin tanggal 28 Juni. Bakat minangka pondasi perusahaan kasebut. Sekretaris Jenderal Xi bola-bali negesake manawa bakat minangka sumber daya strategis kanggo nyadari ...
    Waca liyane
  • 81Sanxin Medical & Derui consulting human resource man

    81Sanxin Medical & Derui consulting human resource man

    Tanggal 19 Mei 2020, kanggo nyukupi kebutuhan strategis pembangunan perusahaan sing tetep lan stabil, Sanxin Medical Co., Ltd. lan Dirui Consulting Co., Ltd. mbukak rapat manajemen manajemen proyek sumber daya manungsa. Proyek iki utamane fokus ing konsultasi lan konsultasi babagan bakat i ...
    Waca liyane