produk

  • Transfusion set

    Set transfusi

    Set transfusi getih sing bisa digunakake digunakake kanggo ngirim getih sing diukur lan diatur kanggo pasien. Iki digawe saka ruang tetes silinder kanthi / tanpa bolongan sing disaring kanggo nyaring gumpalan mlebu ing pasien.
    1. Tubing alus, kanthi elastisitas sing apik, transparansi dhuwur, anti-winding.
    2. Kamar netes transparan kanthi filter
    3. Steril dening gas EO
    4. Lingkup kanggo digunakake: kanggo ngemot komponen getih utawa getih ing klinik.
    5. Model khusus sing dijaluk
    6. Gratis lateks / DEHP gratis

  • I.V. catheter infusion set

    IV set infus kateter

    Perawatan infus luwih aman lan luwih nyaman

  • Precise filter light resistant infusion set

    Set infus tahan cahya saringan sing tepat

    Produk iki biasane digunakake ing infus klinis obat-obatan sing rentan ngalami degradasi fotokimia lan obat anti-tumor. Iki cocog banget kanggo infus klinis injeksi paclitaxel, injeksi cisplatin, injeksi aminofilin lan injeksi natrium nitroprusside.

  • Light resistant infusion set

    Set infus tahan cahya

    Produk iki biasane digunakake ing infus klinis obat-obatan sing rentan ngalami degradasi fotokimia lan obat anti-tumor. Iki cocog banget kanggo infus klinis injeksi paclitaxel, injeksi cisplatin, injeksi aminofilin lan injeksi natrium nitroprusside.

  • Infusion set for single use (DEHP free)

    Infus disetel kanggo nggunakake siji (gratis DEHP)

    "Bahan gratis DEHP"
    Set infus tanpa DEHP digunakake dening macem-macem wong lan bisa ngganti set infus tradisional kanthi lengkap. Bayi, bocah, remaja, wanita hamil, wanita laktat, pasien lan pasien sing lara lan lara lan pasien sing butuh infus jangka panjang bisa nggunakake kanthi aman.

  • Precise filter infusion set

    Set infus filter sing tepat

    Kontaminasi partikel sing diabaikan ing infus bisa dicegah.
    Panaliten klinis wis mbuktekake manawa bagean gedhe saka cilaka klinis sing disebabake dening infus kasebut disebabake dening partikel sing ora larut. Ing proses klinis, akeh partikel sing luwih cilik tinimbang 15 μm asring diproduksi, sing ora bisa dideleng karo mripat lan gampang diabaikan wong.

  • TPE precise filter infusion set

    Set infus saringan presisi TPE

    Struktur membran otomatis nyetop cairan infus cairan nggabungake fungsi filtrasi solusi cairan mandeg lan solusi medis. Cairan kasebut bisa mandheg kanthi stabil sanajan posisi awak diganti kanthi gedhe utawa infus tiba-tiba mundhak. Operasi kasebut konsisten, lan malah luwih gampang tinimbang set infus biasa. Struktur membran otomatis nyetop infus cairan luwih kompetitif lan duwe prospek pasar sing luwih apik.

  • Auto stop fluid precise filter infusion set (DEHP free)

    Set infus saringan presisi saringan cair otomatis (gratis DEHP)

    Struktur membran otomatis nyetop cairan infus cairan nggabungake fungsi filtrasi solusi cairan mandeg lan solusi medis. Cairan kasebut bisa mandheg kanthi stabil sanajan posisi awak diganti kanthi gedhe utawa infus tiba-tiba mundhak. Operasi kasebut konsisten, lan malah luwih gampang tinimbang set infus biasa. Struktur membran otomatis nyetop infus cairan luwih kompetitif lan duwe prospek pasar sing luwih apik.

  • Auto stop fluid precise filter infusion set

    Setel infus filter presisi saringan mandhiri kanthi otomatis

    Struktur membran otomatis nyetop cairan infus cairan nggabungake fungsi filtrasi solusi cairan mandeg lan solusi medis. Cairan kasebut bisa mandheg kanthi stabil sanajan posisi awak diganti kanthi gedhe utawa infus tiba-tiba mundhak. Operasi kasebut konsisten, lan malah luwih gampang tinimbang set infus biasa. Struktur membran otomatis nyetop infus cairan luwih kompetitif lan duwe prospek pasar sing luwih apik.

  • Extension tube (with three-way valve)

    Tabung ekstensi (kanthi katup telung arah)

    Iki umume digunakake kanggo memperpanjang tabung sing dibutuhake, nyuntikake macem-macem jinis medine ing wektu sing padha lan infus cepet. Iki kasusun saka katup telung arah kanggo panggunaan medis, rong arah, tutup loro arah, telung cara, penjepit tabung, pengatur aliran, alus tabung, bagean injeksi, konektor keras, hub jarummiturut klien'sarat).

     

  • Heparin cap

    Topi Heparin

    Trep kanggo tusukan lan dosis, lan gampang digunakake.