produk

Set transfusi

katrangan cekak:

Set transfusi getih sing bisa digunakake digunakake kanggo ngirim getih sing diukur lan diatur kanggo pasien. Iki digawe saka ruang tetes silinder kanthi / tanpa bolongan sing disaring kanggo nyaring gumpalan mlebu ing pasien.
1. Tubing alus, kanthi elastisitas sing apik, transparansi dhuwur, anti-winding.
2. Kamar netes transparan kanthi filter
3. Steril dening gas EO
4. Lingkup kanggo digunakake: kanggo ngemot komponen getih utawa getih ing klinik.
5. Model khusus sing dijaluk
6. Gratis lateks / DEHP gratis


Detail Produk

Tag Produk

Set transfusi getih sing bisa digunakake digunakake kanggo ngirim getih sing diukur lan diatur kanggo pasien.
Iki digawe saka ruang tetes silinder kanthi / tanpa bolongan sing disaring kanggo nyaring gumpalan mlebu ing pasien.
1. Tubing alus, kanthi elastisitas sing apik, transparansi dhuwur, anti-winding.
2. Kamar netes transparan kanthi filter
3. Steril dening gas EO
4. Lingkup kanggo digunakake: kanggo ngemot komponen getih utawa getih ing klinik.
5. Model khusus sing dijaluk
6. Gratis lateks / DEHP gratis

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita