produk

IV set infus kateter

katrangan cekak:

Perawatan infus luwih aman lan luwih nyaman


Detail Produk

Tag Produk

Jiangxi Sanxin Medtec Co., Ltd minangka perusahaan teknologi tinggi nasional sing spesialisasine babagan R&D, peralatan, penjualan, lan layanan medis. Sawise luwih saka 20 taun akumulasi, perusahaan duwe perspektif global, ngetutake strategi pembangunan nasional, ngetutake kebutuhan klinis, gumantung karo sistem manajemen kualitas sing apik lan R&D sing diwasa lan kaluwihan pabrikan, Sanxin wis dadi pemimpin ing industri sistem Manajemen mutu CE lan CMD.
Fitur:
1. Aja tusukan bola-bali, nglindhungi pembuluh getih lan nyuda rasa sakit;
2. Kateter alus lan ngambang ing pembuluh getih supaya ora ngganggu pembuluh getih;
3. Ngurangi extravasation ing proses infus;
4. Selang bisa nyuda stimulasi lan karusakan ing tembok pembuluh getih;
5. Ora perlu matesi kegiyatan sajrone infus, sing ndadekake bayi luwih kepenak.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita