produk

  • Hollow fiber hemodialyzer (high flux)

    Hemodialyzer serat berongga (fluks dhuwur)

    Ing hemodialisis, dialyzer tumindak minangka ginjel gawean lan ngganti fungsi vital organ alami.
    Getih mili nganti 20.000 serat sing apik banget, sing diarani kapiler, klompok ing tabung plastik udakara 30 sentimeter.
    Kapiler digawe saka Polysulfone (PS) utawa Polyethersulfone (PES), plastik khusus kanthi nyaring luar biasa lan karakteristik kompatibilitas hemo.
    Pori-pori ing kapiler nyaring racun metabolisme lan kakehan banyu saka getih lan disiram metu saka awak kanthi cairan dialisis.
    Sel getih lan protein penting tetep ana ing getih. Dialyzers digunakake mung sapisan ing negara industri paling akeh.
    Aplikasi klinis hemodialyzer serat kothong sing bisa digunakake bisa dipérang dadi rong seri: Flux Tinggi lan Flux Rendah.

  • Hollow fiber hemodialyzer (low flux)

    Hemodialyzer serat berongga (fluks rendah)

    Ing hemodialisis, dialyzer tumindak minangka ginjel gawean lan ngganti fungsi vital organ alami.
    Getih mili nganti 20.000 serat sing apik banget, sing diarani kapiler, klompok ing tabung plastik udakara 30 sentimeter.
    Kapiler digawe saka Polysulfone (PS) utawa Polyethersulfone (PES), plastik khusus kanthi nyaring luar biasa lan karakteristik kompatibilitas hemo.
    Pori-pori ing kapiler nyaring racun metabolisme lan kakehan banyu saka getih lan disiram metu saka awak kanthi cairan dialisis.
    Sel getih lan protein penting tetep ana ing getih. Dialyzers digunakake mung sapisan ing negara industri paling akeh.
    Aplikasi klinis hemodialyzer serat kothong sing bisa digunakake bisa dipérang dadi rong seri: Flux Tinggi lan Flux Rendah.

  • Dialysate filter

    Filter saringan

    Filter dialisis ultrapure digunakake kanggo filtrasi bakteri lan pirogen
    Digunakake bebarengan karo piranti hemodialisis sing diproduksi dening Fresenius
    Prinsip kerja yaiku ndhukung membran serat berongga kanggo ngolah dialysate
    Piranti hemodialisis lan nyiyapake dialysate cocog karo syarat.
    Dialysate kudu diganti sawise 12 minggu utawa 100 perawatan.

  • Sterile hemodialysis blood circuits for single use

    Sirkuit getih hemodialisis steril kanggo digunakake siji

    Sirkuit Hemodialisis Steril kanggo Gunakake Tunggal kontak langsung karo getih pasien lan digunakake sajrone wektu sing kurang limang jam. Produk iki digunakake kanthi klinis, kanthi dialyzer lan dialyzer, lan fungsi minangka saluran getih ing perawatan hemodialisis. Garis getih arteri njupuk getih pasien metu saka awak, lan sirkuit vena nggawa getih sing "dirawat" bali menyang pasien.

  • Hemodialysis powder

    Wêdakakêna hemodialisis

    Kemurnian dhuwur, ora kondensasi.
    Produksi standar kelas medis, kontrol bakteri ketat, endotoxin lan isi logam abot, kanthi efektif nyuda inflamasi dialisis.
    Kualitas stabil, konsentrasi elektrolit sing akurat, njamin keamanan klinis lan ningkatake kualitas dialisis.

  • Accessories tubing for HDF

    Aksesoris pipa kanggo HDF

    Produk iki digunakake ing proses pemurnian getih klinis minangka pipa kanggo hemodiafiltrasi lan perawatan hemofiltrasi lan pangiriman cairan panggantos.

    Iki digunakake kanggo hemodiafiltrasi lan hemodiafiltrasi. Fungsine kanggo ngeterake cairan panggantos sing digunakake kanggo perawatan

    Struktur sing sederhana

    Tabung aksesoris sing beda kanggo HDF cocog kanggo macem-macem mesin dialisis.

    Bisa nambah obat lan panggunaan liyane

    Umume kalebu pipa, sendi T lan tabung pompa, lan digunakake kanggo hemodiafiltrasi lan hemodiafiltrasi.

  • Hemodialysis concentrates

    Konsentrasi hemodialisis

    SXG-YA, SXG-YB, SXJ-YA, SXJ-YB, SXS-YA lan SXS-YB
    Paket siji-pasien, paket siji-pasien (paket halus),
    Paket pasien dobel, paket pasien dobel (paket apik)

  • Nurse kit for dialysis

    Kit perawat kanggo dialisis

    Produk iki digunakake kanggo prosedur perawatan perawatan hemodialisis. umume kasusun saka tray plastik, andhuk steril sing ora ditenun, swab katun yodium, band-aid, tampon nyerep kanggo panggunaan medis, sarung tangan karet kanggo panggunaan medis, tape perekat kanggo panggunaan medis, tirai, saku tambalan tempat tidur, kasa steril lan alkohol swab.

    Nyuda beban staf medis lan ningkatake efisiensi kerja staf medis.
    Aksesoris berkualitas tinggi sing dipilih, sawetara model konfigurasi opsional lan fleksibel miturut kebiasaan panggunaan klinis.
    Model lan spesifikasi: Tipe A (dhasar), Tipe B (khusus), Tipe C (khusus), Tipe D (multi-fungsi), Tipe E (kit kateter)

  • Single Use A.V. Fistula Needle Sets

    Jarum Fistula AV Gunakake Single

    AV nggunakake siji. Fistula Needle Sets digunakake karo sirkuit getih lan sistem pangolah getih kanggo nglumpukake getih saka awak manungsa lan ngirimake getih sing wis diolah utawa komponen getih bali menyang awak manungsa. Sets Needle AV Fistula digunakake ing institusi medis ing omah lan ing luar negeri sajrone puluhan taun. Iki minangka produk diwasa sing digunakake ing institusi klinis kanggo dialisis pasien.

  • Hemodialysis powder (connected to the machine)

    Bubuk hemodialisis (nyambung karo mesin)

    Kemurnian dhuwur, ora kondensasi.
    Produksi standar kelas medis, kontrol bakteri ketat, endotoxin lan isi logam abot, kanthi efektif nyuda inflamasi dialisis.
    Kualitas stabil, konsentrasi elektrolit sing akurat, njamin keamanan klinis lan ningkatake kualitas dialisis.

  • Tubing set for hemodialysis

    Tubing disetel kanggo hemodialisis

    HDTA-20 、 HDTB-20 、 HDTC-20 、 HDTD-20 、 HDTA-25 、 HDTB-25 、 HDTC-25 、 HDTD-25 、 HDTA-30 、 HDTB-30 、 HDTC-30 、 HDTD-30 、 HDTA- 50 、 HDTB-50 、 HDTC-50 、 HDTD-50 、 HDTA-60 、 HDTB-60 、 HDTC-60 、 HDTD-60