produk

Filter saringan

katrangan cekak:

Filter dialisis ultrapure digunakake kanggo filtrasi bakteri lan pirogen
Digunakake bebarengan karo piranti hemodialisis sing diproduksi dening Fresenius
Prinsip kerja yaiku ndhukung membran serat berongga kanggo ngolah dialysate
Piranti hemodialisis lan nyiyapake dialysate cocog karo syarat.
Dialysate kudu diganti sawise 12 minggu utawa 100 perawatan.


Detail Produk

Tag Produk

Fitur utama:

◆ Membrane sing digawe khusus, membran penyaring serat berongga disesuaikan kanggo filter dialysate, lan nduweni kompatibilitas biocompatibility lan kemampuan retensi endotoksin sing kuat.
◆ Ngurangi lan ningkatake reaksi mikro-inflamasi kanthi signifikan. Ngurangi mic2 level microglobulin lan amiloidosis dialyzer.
◆ Nambah sensitivitas kanggo EPO lan nglindhungi fungsi ginjel residual.
Spesifikasi lan model filter Dialysate:
A-Ⅰ, A-Ⅱ, A-Ⅲ, A-Ⅳ


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita