produk

Bubuk hemodialisis (nyambung karo mesin)

katrangan cekak:

Kemurnian dhuwur, ora kondensasi.
Produksi standar kelas medis, kontrol bakteri ketat, endotoxin lan isi logam abot, kanthi efektif nyuda inflamasi dialisis.
Kualitas stabil, konsentrasi elektrolit sing akurat, njamin keamanan klinis lan ningkatake kualitas dialisis.


Detail Produk

Tag Produk

Kemurnian dhuwur, ora kondensasi.
Produksi standar kelas medis, kontrol bakteri ketat, endotoxin lan isi logam abot, kanthi efektif nyuda inflamasi dialisis.
Kualitas stabil, konsentrasi elektrolit sing akurat, njamin keamanan klinis lan ningkatake kualitas dialisis.

Fitur utama:
Persiyapan wektu nyata kanggo nyuda kontaminasi mikroba lan njamin kualitas dialisis.
Langsung gunakake ing peralatan, hindari konfigurasi polusi manual
Preparasi suhu pancet online, supaya suhu kurang nalika natrium bikarbonat ora gampang larut
Ngurangi intensitas kerja staf perawat kanthi ngirit wektu lan supaya gampang dioperasikake.
Panganggone dialisis impor natrium bikarbonat khusus
Paket ukuran cilik, gampang diangkut lan disimpen.
Cocog kanggo umume mesin, kayata Gambo, Braun, Bellco, lan Nikkiso lsp.

Spesifikasi lan model hemodialisis bubuk:
SXG-F


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita