produk

Jarum Fistula AV Gunakake Single

katrangan cekak:

AV nggunakake siji. Fistula Needle Sets digunakake karo sirkuit getih lan sistem pangolah getih kanggo nglumpukake getih saka awak manungsa lan ngirimake getih sing wis diolah utawa komponen getih bali menyang awak manungsa. Sets Needle AV Fistula digunakake ing institusi medis ing omah lan ing luar negeri sajrone puluhan taun. Iki minangka produk diwasa sing digunakake ing institusi klinis kanggo dialisis pasien.


Detail Produk

Tag Produk

Fitur utama:

Suntik Jarum Fistula AV sing digunakake siji digunakake karo sirkuit getih lan sistem pangolah getih kanggo nglumpukake getih saka awak manungsa lan ngirimake getih sing wis diolah utawa komponen getih bali menyang awak manungsa. Sets Needle AV Fistula digunakake ing institusi medis ing omah lan ing luar negeri sajrone puluhan taun. Iki minangka produk diwasa sing digunakake ing institusi klinis kanggo dialisis pasien.
Jarum cetha sudhut mlengkung dobel sing lancip Ultra tipis nyuda rasa lara lan jaringan.
Piranti keamanan tutup eksklusif kanggo nyegah cedera iatrogenik.
Lubang punggung oval lan desain swiwi sing bisa muter bisa kanthi efektif nyetel penyesuaian aliran getih lan tekanan, sing nguntungake kanggo nyetel sudut jarum lan njamin kualitas dialisis. Suwiwine rotasi sing diimpor saka Nipro, Jepang, Sayap tetep dilumasi jarum sing diimpor tabung
Minyak silikon diproses kanthi silikat sekunder. Tabung jarum dilumasi konfigurasi teknologi sing unik. Kanggo njamin ketajaman saben jarum, inspeksi penguat lengkap ditindakake
Perawatan silikifikasi sing apik lan seragam, kompatibilitas bio sing apik, nyuda resistensi tusukan.
Kanthi warna sing beda, gampang diidentifikasi model jarum lan spesifikasi

Jarum AV Fistula Ngatur model lan spesifikasi:
Jinis umum: Biru 15G, Ijo 16G, Kuning 17G, Abang 18G.
Jinis keamanan: Biru 15G, Ijo 16G, Kuning 17G, Abang 18G.
Jinis wing tetep: Biru 15G, Ijo 16G, Kuning 17G, Abang 18G.
Jinis swiwi rotasi: Biru 15G, Ijo 16G, Kuning 17G, Abang 18G.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita