produk

Kit perawat kanggo dialisis

katrangan cekak:

Produk iki digunakake kanggo prosedur perawatan perawatan hemodialisis. umume kasusun saka tray plastik, andhuk steril sing ora ditenun, swab katun yodium, band-aid, tampon nyerep kanggo panggunaan medis, sarung tangan karet kanggo panggunaan medis, tape perekat kanggo panggunaan medis, tirai, saku tambalan tempat tidur, kasa steril lan alkohol swab.

Nyuda beban staf medis lan ningkatake efisiensi kerja staf medis.
Aksesoris berkualitas tinggi sing dipilih, sawetara model konfigurasi opsional lan fleksibel miturut kebiasaan panggunaan klinis.
Model lan spesifikasi: Tipe A (dhasar), Tipe B (khusus), Tipe C (khusus), Tipe D (multi-fungsi), Tipe E (kit kateter)


Detail Produk

Tag Produk

Produk iki digunakake kanggo prosedur perawatan perawatan hemodialisis. umume kasusun saka tray plastik, andhuk steril sing ora ditenun, swab katun yodium, band-aid, tampon nyerep kanggo panggunaan medis, sarung tangan karet kanggo panggunaan medis, tape perekat kanggo panggunaan medis, tirai, saku tambalan tempat tidur, kasa steril lan alkohol swab.

Nyuda beban staf medis lan ningkatake efisiensi kerja staf medis.
Aksesoris berkualitas tinggi sing dipilih, sawetara model konfigurasi opsional lan fleksibel miturut kebiasaan panggunaan klinis.
Model lan spesifikasi: Tipe A (dhasar), Tipe B (khusus), Tipe C (khusus), Tipe D (multi-fungsi), Tipe E (kit kateter)

◆ Jarum sing cetha sudhut mlengkung sing ultra tipis nyuda kerusakan jaringan lan jaringan.
◆ Piranti keamanan tutup eksklusif kanggo nyegah cedera iatrogenik.
◆ Lubang punggung oval lan desain swiwi sing muter bisa kanthi efektif nyetel penyesuaian aliran getih lan tekanan, sing nguntungake kanggo nyetel sudut jarum lan njamin kualitas dialisis.
Model lan spesifikasi:
Jinis umum, jinis keamanan, swiwi tetep, swiwi sing bisa dipindhah


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita