produk

Wêdakakêna hemodialisis

katrangan cekak:

Kemurnian dhuwur, ora kondensasi.
Produksi standar kelas medis, kontrol bakteri ketat, endotoxin lan isi logam abot, kanthi efektif nyuda inflamasi dialisis.
Kualitas stabil, konsentrasi elektrolit sing akurat, njamin keamanan klinis lan ningkatake kualitas dialisis.


Detail Produk

Tag Produk

Kemurnian dhuwur, ora kondensasi.
Produksi standar kelas medis, kontrol bakteri ketat, endotoxin lan isi logam abot, kanthi efektif nyuda inflamasi dialisis.
Kualitas stabil, konsentrasi elektrolit sing akurat, njamin keamanan klinis lan ningkatake kualitas dialisis.

Fitur utama:

◆ Bubuk dialisis nggunakake peralatan pakan vakum canggih, kemasan subkontrak otomatis lan produksi jalur perakitan otomatis kanggo ngindhari polusi sing disebabake operasi manual

◆ Tingkat area produksi kanggo area pemurnian sepuluh ewu, perangkat keras lan lingkungan standar tinggi kanggo njamin kualitas produk.

◆ Dialysate nduweni biocompatibility sing apik lan ora ana gangguan tumrap neutrofil. Ningkatake kompatibilitas bio bisa nambah urip pasien

◆ Bisa njaga dinamika sirkulasi pasien, nyuda fluktuasi tekanan getih pasien sajrone dialisis, lan nambah toleransi pasien kanggo perawatan dialisis

◆ Macem-macem formula kanggo nyukupi kabutuhan dialisis pribadi klinis

Spesifikasi lan model hemodialisis bubuk:
SXG-FA lan SXG-FB


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita