produk

  • Hollow fiber hemodialyzer (high flux)

    Hemodialyzer serat berongga (fluks dhuwur)

    Ing hemodialisis, dialyzer tumindak minangka ginjel gawean lan ngganti fungsi vital organ alami.
    Getih mili nganti 20.000 serat sing apik banget, sing diarani kapiler, klompok ing tabung plastik udakara 30 sentimeter.
    Kapiler digawe saka Polysulfone (PS) utawa Polyethersulfone (PES), plastik khusus kanthi nyaring luar biasa lan karakteristik kompatibilitas hemo.
    Pori-pori ing kapiler nyaring racun metabolisme lan kakehan banyu saka getih lan disiram metu saka awak kanthi cairan dialisis.
    Sel getih lan protein penting tetep ana ing getih. Dialyzers digunakake mung sapisan ing negara industri paling akeh.
    Aplikasi klinis hemodialyzer serat kothong sing bisa digunakake bisa dipérang dadi rong seri: Flux Tinggi lan Flux Rendah.

  • Hollow fiber hemodialyzer (low flux)

    Hemodialyzer serat berongga (fluks rendah)

    Ing hemodialisis, dialyzer tumindak minangka ginjel gawean lan ngganti fungsi vital organ alami.
    Getih mili nganti 20.000 serat sing apik banget, sing diarani kapiler, klompok ing tabung plastik udakara 30 sentimeter.
    Kapiler digawe saka Polysulfone (PS) utawa Polyethersulfone (PES), plastik khusus kanthi nyaring luar biasa lan karakteristik kompatibilitas hemo.
    Pori-pori ing kapiler nyaring racun metabolisme lan kakehan banyu saka getih lan disiram metu saka awak kanthi cairan dialisis.
    Sel getih lan protein penting tetep ana ing getih. Dialyzers digunakake mung sapisan ing negara industri paling akeh.
    Aplikasi klinis hemodialyzer serat kothong sing bisa digunakake bisa dipérang dadi rong seri: Flux Tinggi lan Flux Rendah.

  • Dialysate filter

    Filter saringan

    Filter dialisis ultrapure digunakake kanggo filtrasi bakteri lan pirogen
    Digunakake bebarengan karo piranti hemodialisis sing diproduksi dening Fresenius
    Prinsip kerja yaiku ndhukung membran serat berongga kanggo ngolah dialysate
    Piranti hemodialisis lan nyiyapake dialysate cocog karo syarat.
    Dialysate kudu diganti sawise 12 minggu utawa 100 perawatan.

  • Sterile hemodialysis blood circuits for single use

    Sirkuit getih hemodialisis steril kanggo digunakake siji

    Sirkuit Hemodialisis Steril kanggo Gunakake Tunggal kontak langsung karo getih pasien lan digunakake sajrone wektu sing kurang limang jam. Produk iki digunakake kanthi klinis, kanthi dialyzer lan dialyzer, lan fungsi minangka saluran getih ing perawatan hemodialisis. Garis getih arteri njupuk getih pasien metu saka awak, lan sirkuit vena nggawa getih sing "dirawat" bali menyang pasien.

  • Hemodialysis powder

    Wêdakakêna hemodialisis

    Kemurnian dhuwur, ora kondensasi.
    Produksi standar kelas medis, kontrol bakteri ketat, endotoxin lan isi logam abot, kanthi efektif nyuda inflamasi dialisis.
    Kualitas stabil, konsentrasi elektrolit sing akurat, njamin keamanan klinis lan ningkatake kualitas dialisis.

  • Sterile syringe for single use

    Jarum suntik steril kanggo panggunaan siji

    Jarum suntik steril wis digunakake ing institusi medis ing omah lan ing luar negeri sajrone puluhan taun. Iki minangka produk diwasa sing digunakake ing injeksi subkutan, intravena lan intramuskular kanggo pasien klinis.
    Kita wiwit riset lan ngembangake jarum suntik steril kanggo panggunaan tunggal ing taun 1999 lan lulus sertifikasi CE kaping pisanan ing Oktober 1999. Produk kasebut disegel ing paket lapisan siji lan disterilake dening etilena oksida sadurunge dikirim menyang pabrik. Iki kanggo panggunaan siji lan sterilisasi valid nganti telung nganti limang taun.
    Fitur paling gedhe yaiku Fixed Dose

  • Safety type positive pressure I.V. catheter

    Kateter tekanan positif tekanan tipe IV

    Konektor tekanan positif tanpa jarum duwe fungsi aliran maju tinimbang tabung penyegelan tekanan positif manual, kanthi efektif nyegah aliran getih, nyuda sumbatan kateter lan nyegah komplikasi infus kayata phlebitis.

  • Cold cardioplegic solution perfusion apparatus for single use

    Piranti perfusi solusi kultus jantung sing adhem kanggo digunakake siji

    Serangkaian produk iki digunakake kanggo adhem getih, perfusi larutan kardioterapi adhem lan getih beroksigen sajrone operasi jantung kanthi penglihatan langsung.

  • KN95 respirator

    Ambegan KN95

    Umume digunakake ing rawat medis, laboratorium, ruang operasi lan lingkungan medis sing nuntut liyane, kanthi faktor keamanan sing cukup dhuwur lan resistensi sing kuat tumrap bakteri lan virus.

    Fitur topeng pasuryan KN95 Respirator:

    1. Desain cangkang irung, digabung karo bentuk alami rai

    2. Desain cangkir cetakan ringan

    3. Loop telinga elastis tanpa tekanan ing kuping

  • Central venous catheter pack

    Paket kateter vena tengah

    LUMEN TUNGGAL : 7RF (14Ga) 、 8RF (12Ga)
    GANDA GANDA: 6.5RF (18Ga.18Ga) lan 12RF (12Ga.12Ga) ……
    TRIPLE LUMEN : 12RF (16Ga.12Ga.12Ga)

  • Transfusion set

    Set transfusi

    Set transfusi getih sing bisa digunakake digunakake kanggo ngirim getih sing diukur lan diatur kanggo pasien. Iki digawe saka ruang tetes silinder kanthi / tanpa bolongan sing disaring kanggo nyaring gumpalan mlebu ing pasien.
    1. Tubing alus, kanthi elastisitas sing apik, transparansi dhuwur, anti-winding.
    2. Kamar netes transparan kanthi filter
    3. Steril dening gas EO
    4. Lingkup kanggo digunakake: kanggo ngemot komponen getih utawa getih ing klinik.
    5. Model khusus sing dijaluk
    6. Gratis lateks / DEHP gratis

  • I.V. catheter infusion set

    IV set infus kateter

    Perawatan infus luwih aman lan luwih nyaman