produk

  • Precise filter light resistant infusion set

    Set infus tahan cahya saringan sing tepat

    Produk iki biasane digunakake ing infus klinis obat-obatan sing rentan ngalami degradasi fotokimia lan obat anti-tumor. Iki cocog banget kanggo infus klinis injeksi paclitaxel, injeksi cisplatin, injeksi aminofilin lan injeksi natrium nitroprusside.

  • Light resistant infusion set

    Set infus tahan cahya

    Produk iki biasane digunakake ing infus klinis obat-obatan sing rentan ngalami degradasi fotokimia lan obat anti-tumor. Iki cocog banget kanggo infus klinis injeksi paclitaxel, injeksi cisplatin, injeksi aminofilin lan injeksi natrium nitroprusside.

  • Infusion set for single use (DEHP free)

    Infus disetel kanggo nggunakake siji (gratis DEHP)

    "Bahan gratis DEHP"
    Set infus tanpa DEHP digunakake dening macem-macem wong lan bisa ngganti set infus tradisional kanthi lengkap. Bayi, bocah, remaja, wanita hamil, wanita laktat, pasien lan pasien sing lara lan lara lan pasien sing butuh infus jangka panjang bisa nggunakake kanthi aman.

  • Precise filter infusion set

    Set infus filter sing tepat

    Kontaminasi partikel sing diabaikan ing infus bisa dicegah.
    Panaliten klinis wis mbuktekake manawa bagean gedhe saka cilaka klinis sing disebabake dening infus kasebut disebabake dening partikel sing ora larut. Ing proses klinis, akeh partikel sing luwih cilik tinimbang 15 μm asring diproduksi, sing ora bisa dideleng karo mripat lan gampang diabaikan wong.

  • TPE precise filter infusion set

    Set infus saringan presisi TPE

    Struktur membran otomatis nyetop cairan infus cairan nggabungake fungsi filtrasi solusi cairan mandeg lan solusi medis. Cairan kasebut bisa mandheg kanthi stabil sanajan posisi awak diganti kanthi gedhe utawa infus tiba-tiba mundhak. Operasi kasebut konsisten, lan malah luwih gampang tinimbang set infus biasa. Struktur membran otomatis nyetop infus cairan luwih kompetitif lan duwe prospek pasar sing luwih apik.

  • Auto stop fluid precise filter infusion set (DEHP free)

    Set infus saringan presisi saringan cair otomatis (gratis DEHP)

    Struktur membran otomatis nyetop cairan infus cairan nggabungake fungsi filtrasi solusi cairan mandeg lan solusi medis. Cairan kasebut bisa mandheg kanthi stabil sanajan posisi awak diganti kanthi gedhe utawa infus tiba-tiba mundhak. Operasi kasebut konsisten, lan malah luwih gampang tinimbang set infus biasa. Struktur membran otomatis nyetop infus cairan luwih kompetitif lan duwe prospek pasar sing luwih apik.

  • Auto stop fluid precise filter infusion set

    Setel infus filter presisi saringan mandhiri kanthi otomatis

    Struktur membran otomatis nyetop cairan infus cairan nggabungake fungsi filtrasi solusi cairan mandeg lan solusi medis. Cairan kasebut bisa mandheg kanthi stabil sanajan posisi awak diganti kanthi gedhe utawa infus tiba-tiba mundhak. Operasi kasebut konsisten, lan malah luwih gampang tinimbang set infus biasa. Struktur membran otomatis nyetop infus cairan luwih kompetitif lan duwe prospek pasar sing luwih apik.

  • Hypodermic needle

    Jarum hypodermic

    Jarum injeksi hypodermic sing bisa digunakake kalebu wadhah jarum, tabung jarum lan lengen pelindung. Bahan sing digunakake cocog karo sarat medis lan disterilake dening etilena oksida. Produk iki aseptik lan bebas saka pirogen. cocog kanggo intradermal, subkutan, otot, injeksi vena, utawa ekstraksi obat cair kanggo digunakake.

    Spesifikasi model: Saka 0.45mm nganti 1.2 mm

  • Pneumatic needleless syringe

    Jarum suntik tanpa jarum pneumatik

     

    Dosis injeksi disetel kanthi benang presisi, lan kesalahan dosis luwih apik tinimbang jarum suntik.

  • Needleless injection system

    Sistem injeksi tanpa jarum

    ◆ Injeksi tanpa rasa sakit kanggo ngatasi tekanan psikologis pasien;
    ◆ Teknologi difusi subkutan kanggo nambah tingkat panyerepan obat;
    ◆ Injeksi tanpa jarum kanggo nyegah cedera jarum staf medis;
    ◆ Nglindhungi lingkungan lan ngatasi masalah daur ulang sampah medis piranti injeksi tradisional.

  • Dispenser syringe

    Jarum suntik dispenser

    Jarum suntik sing bisa larut obat bisa digunakake minangka produk ing omah lan ing luar negeri. Ing karya klinis nyata, staf medis kudu nggunakake jarum suntik ukuran gedhe lan jarum injeksi ukuran gedhe kanggo mbuwang cairan farmasi. Pelarut aseptik sing bisa digunakake sing diproduksi dening jarum suntik Medis perusahaan wis digunakake sacara klinis, lan mupangat sosial lan ekonomi signifikan. Jarum suntik pelarut obat-obatan kudu ora beracun lan steril, mula diproduksi lan dikemas ing lokakarya 100.000 level. Produk kasebut kalebu jarum suntik, jarum injeksi sing larut obat, lan tutup pelindung. Jaket jarum suntik lan rod inti digawe saka polipropilena, lan piston digawe saka karet alami. Produk iki cocog kanggo mompa lan nyuntik obat cair nalika mbubarake obat. Ora cocog kanggo injeksi intradermal, subkutaneus lan intramuskular manungsa.

  • Insulin syringe

    Jarum suntik insulin

    Jarum suntik insulin dipérang dadi kapasitas nominal kanthi kapasitas nominal: 0,5mL, 1mL. Jarum suntik kanggo jarum suntik insulin kasedhiya ing 30G, 29G.

    Jarum suntik insulin adhedhasar prinsip kinetik, kanthi nggunakake gangguan batang lan lengan njaba (karo piston), kanthi nyedhot lan / utawa meksa meksa sing digawe dening tumindak manual, kanggo aspirasi klinis obat cair lan / utawa injeksi obat cairan, utamane Kanggo injeksi klinis (subkutane pasien, intravena, injeksi intramuskular), pencegahan kesehatan lan epidemi, vaksinasi, lsp.

    Jarum suntik insulin minangka produk steril sing ditujokake kanggo panggunaan siji lan steril suwene limang taun. Jarum suntik insulin lan pasien kena kontak invasif, lan wektu panggunaan sajrone 60 menit, yaiku kontak sementara.