produk

  • Y type I.V. catheter

    Y jinis IV kateter

    Model: Ketik Y-01, Ketik Y-03
    Spesifikasi: 14G, 16G, 17G, 18G, 20G, 22G, 24G lan 26G

  • Straight I.V. catheter

    Kateter IV lurus

    IV Catheter umume digunakake kanggo nyisipake sistem pembuluh darah periferal kanthi klinis kanggo infus / transfusi, nutrisi wong tuwa, hemat darurat lan liya-liyane. Produk kasebut minangka produk steril sing ditrapake kanggo panggunaan siji, lan periode validitas steril yaiku telung taun. Kateter IV ana ing kontak invasif karo pasien. Bisa ditahan nganti 72 jam lan kontak dawa.

  • Medical face mask for single use

    Topeng rai medis kanggo panggunaan siji

    Topeng rai medis sing bisa digunakake digawe saka rong lapisan kain sing ora ditenun kanthi nganggo ambegan, sing cocog digunakake saben dinane.

    Fitur topeng pasuryan medis sing bisa digunakake:

    Resistensi napas sithik, nyaring udara sing efisien
    Melu kanggo mbentuk ruangan ambegan telung dimensi 360 derajat
    Desain khusus kanggo wong diwasa

  • Medical face mask for single use (small size)

    Topeng rai medis kanggo panggunaan siji (ukuran cilik)

    Topeng rai medis sing bisa digunakake digawe saka rong lapisan kain sing ora ditenun kanthi nganggo ambegan, sing cocog digunakake saben dinane.

    Fitur topeng pasuryan medis sing bisa digunakake:

    1. Resistensi napas sithik, nyaring udara sing efisien
    2. Melu kanggo mbentuk ruangan ambegan telung dimensi 360 derajat
    3. Desain khusus kanggo Bocah
  • Medical surgical mask for single use

    Topeng bedah medis kanggo panggunaan siji

    Topeng bedah medis bisa mblokir partikel sing luwih gedhe tinimbang diameter 4 mikron. Asil tes ing Laboratorium Penutupan Topeng ing setelan rumah sakit nuduhake manawa tingkat transmisi topeng bedah 18,3% kanggo partikel sing luwih cilik saka 0,3 mikron miturut standar medis umum.

    Fitur topeng bedah medis:

    3lindhungi
    Lapisan kain lebur mikrofiltrasi: tahan bakteri saka serbuk sari bledug udhara partikel kimia asap lan kabut
    Lapisan kulit sing ora dirajut: nyerep lembab
    Lapisan kain sing ora ditenun alus: resistensi banyu permukaan sing unik

  • Alcohol pad

    Pad alkohol

    Pad alkohol minangka produk praktis, komposisine ngemot alkohol isopropil 70% -75%, kanthi efek sterilisasi.

  • 84 disinfectant

    84 disinfektan

    84 desinfektan kanthi spektrum sterilisasi sing wiyar, ora aktifake peran virus

  • Atomizer

    Atomizer

    Iki minangka atomizer rumah tangga mini kanthi ukuran kompak lan bobot entheng.

    1. Kanggo wong tuwa utawa bocah sing kurang kekebalan lan rentan kena penyakit pernapasan sing nyebabake polusi udara
    2. Aja usah menyang rumah sakit, gunakake langsung ing omah.
    3. Trep kanggo digawa metu, bisa digunakake kapan wae

  • Nurse kit for dialysis

    Kit perawat kanggo dialisis

    Produk iki digunakake kanggo prosedur perawatan perawatan hemodialisis. umume kasusun saka tray plastik, andhuk steril sing ora ditenun, swab katun yodium, band-aid, tampon nyerep kanggo panggunaan medis, sarung tangan karet kanggo panggunaan medis, tape perekat kanggo panggunaan medis, tirai, saku tambalan tempat tidur, kasa steril lan alkohol swab.

    Nyuda beban staf medis lan ningkatake efisiensi kerja staf medis.
    Aksesoris berkualitas tinggi sing dipilih, sawetara model konfigurasi opsional lan fleksibel miturut kebiasaan panggunaan klinis.
    Model lan spesifikasi: Tipe A (dhasar), Tipe B (khusus), Tipe C (khusus), Tipe D (multi-fungsi), Tipe E (kit kateter)

  • Central venous catheter pack (for dialysis)

    Paket kateter vena tengah (kanggo dialisis)

    Model lan spesifikasi:
    Jinis umum, jinis keamanan, swiwi tetep, swiwi sing bisa dipindhah

  • Single Use A.V. Fistula Needle Sets

    Jarum Fistula AV Gunakake Single

    AV nggunakake siji. Fistula Needle Sets digunakake karo sirkuit getih lan sistem pangolah getih kanggo nglumpukake getih saka awak manungsa lan ngirimake getih sing wis diolah utawa komponen getih bali menyang awak manungsa. Sets Needle AV Fistula digunakake ing institusi medis ing omah lan ing luar negeri sajrone puluhan taun. Iki minangka produk diwasa sing digunakake ing institusi klinis kanggo dialisis pasien.

  • Hemodialysis powder (connected to the machine)

    Bubuk hemodialisis (nyambung karo mesin)

    Kemurnian dhuwur, ora kondensasi.
    Produksi standar kelas medis, kontrol bakteri ketat, endotoxin lan isi logam abot, kanthi efektif nyuda inflamasi dialisis.
    Kualitas stabil, konsentrasi elektrolit sing akurat, njamin keamanan klinis lan ningkatake kualitas dialisis.