produk

Kateter tekanan positif tekanan tipe IV

katrangan cekak:

Konektor tekanan positif tanpa jarum duwe fungsi aliran maju tinimbang tabung penyegelan tekanan positif manual, kanthi efektif nyegah aliran getih, nyuda sumbatan kateter lan nyegah komplikasi infus kayata phlebitis.


Detail Produk

Tag Produk

Jiangxi Sanxin Medtec Co., Ltd minangka perusahaan teknologi tinggi nasional sing spesialisasine babagan R&D, peralatan, penjualan, lan layanan medis. Sawise luwih saka 20 taun akumulasi, perusahaan duwe perspektif global, ngetutake strategi pembangunan nasional, ngetutake kebutuhan klinis, gumantung karo sistem manajemen kualitas sing apik lan R&D sing diwasa lan kaluwihan pabrikan, Sanxin wis dadi pemimpin ing industri sistem Manajemen mutu CE lan CMD.

◆ Konektor tekanan positif tanpa jarum duwe fungsi aliran maju tinimbang tabung penyegelan tekanan positif manual, kanthi efektif nyegah aliran getih, nyuda pamblokiran kateter lan nyegah komplikasi infus kayata phlebitis.

◆ Piranti tameng ujung jarum sing unik njamin tabung jarum ditarik menyang tutup protèksi sawise tusukan wis sukses, kanthi efektif nyegah staf medis ora ditusuk jarum lan nyegah infeksi silang.

Model lan spesifikasi:
Spesifikasi: 14G, 16G, 17G, 18G, 20G, 22G, 24G lan 26G


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita