produk

Paket kateter vena tengah

katrangan cekak:

LUMEN TUNGGAL : 7RF (14Ga) 、 8RF (12Ga)
GANDA GANDA: 6.5RF (18Ga.18Ga) lan 12RF (12Ga.12Ga) ……
TRIPLE LUMEN : 12RF (16Ga.12Ga.12Ga)


Detail Produk

Tag Produk

Jiangxi Sanxin Medtec Co., Ltd minangka perusahaan teknologi tinggi nasional sing spesialisasine babagan R&D, peralatan, penjualan, lan layanan medis. Sawise luwih saka 20 taun akumulasi, perusahaan duwe perspektif global, ngetutake strategi pembangunan nasional, ngetutake kebutuhan klinis, gumantung karo sistem manajemen kualitas sing apik lan R&D sing diwasa lan kaluwihan pabrikan, Sanxin wis dadi pemimpin ing industri sistem Manajemen mutu CE lan CMD.
◆ Kateter digawe saka bahan PU kabur sinar-X bermutu tinggi, sing nduweni kompatibilitas biocompatibility.
◆ Lumahing pucuk kateter luwih alus kanggo nyuda adhesi trombosit lan nyuda kemungkinan trombosis.
◆ Kawat pandhuan lan pigura push ana ing desain kamanungsan kanggo nambah keamanan lan gampang operasi kabel pandhuan menyang pembuluh getih.
Model lan spesifikasi:
LUMEN TUNGGAL : 7RF (14Ga) 、 8RF (12Ga)
GANDA GANDA: 6.5RF (18Ga.18Ga) lan 12RF (12Ga.12Ga) ......
TRIPLE LUMEN : 12RF (16Ga.12Ga.12Ga)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita