produk

Ambegan KN95

katrangan cekak:

Umume digunakake ing rawat medis, laboratorium, ruang operasi lan lingkungan medis sing nuntut liyane, kanthi faktor keamanan sing cukup dhuwur lan resistensi sing kuat tumrap bakteri lan virus.

Fitur topeng pasuryan KN95 Respirator:

1. Desain cangkang irung, digabung karo bentuk alami rai

2. Desain cangkir cetakan ringan

3. Loop telinga elastis tanpa tekanan ing kuping


Detail Produk

Tag Produk

Tujuan sing dienggo:

Produk iki ditrapake kanggo digunakake dening tenaga medis sajrone invasi

Struktur lan komposisi:

Iki kalebu klip irung, topeng lan tali topeng. Operasi topeng kanggo nutupi wulan, irung lan dagu panganggo supaya langsung nglindhungi kalebu lapisan njero, lapisan medium lan lapisan njaba, sing lapisan njero lan njaba digawe saka kain sing ora ditenun lan lapisan medium digawe saka leleh- kain diunekake; tali topeng saka kain utawa tenunan elastis; klip irung digawe saka bahan plastik. nglawan mikroorganisme patogen, cairan awak lan partikel, lsp. liwat alangan fisik.

Cara nggunakake:

Copot topeng saka bungkus kasebut, lan pasang nganggo irung nganti ndhuwur kalebu lapisan njero, lapisan medium lan lapisan njaba, sing lapisan njero lan njaba digawe saka kain sing ora dirajut lan lapisan medium digawe saka kain sing diencerke ; tali topeng saka kain utawa tenunan elastis; klip irung digawe saka bahan plastik.

lan warna peteng ing njaba. Setel klip irung nganggo tangan loro ing kreteg irung, lan alon-alon pencet mlebu saka tengah menyang loro-lorone.

Ati-ati:

1. Produk steril wis disterilake dening EO lan diwenehake kanthi steril. 2. Mangga dipriksa paket utami sadurunge digunakake. Aja nggunakake yen paket utama rusak utawa ngemot obyek asing.
3. Produk kasebut bakal digunakake sanalika bisa dibukak.
4. Produk kasebut digunakake kanggo siji panggunaan lan bakal dirusak sawise digunakake.

Kondisi panyimpenan:

Produk kasebut bakal disimpen ing gas sing korosif, berventilasi apik lan resik

Periode validitas:

Rong taun.

Umume digunakake ing rawat medis, laboratorium, ruang operasi lan lingkungan medis sing nuntut liyane, kanthi faktor keamanan sing cukup dhuwur lan resistensi sing kuat tumrap bakteri lan virus.

Fitur topeng pasuryan KN95 Respirator:

1. Desain cangkang irung, digabung karo bentuk alami rai

2. Desain cangkir cetakan ringan

3. Loop telinga elastis tanpa tekanan ing kuping


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita