produk

  • Syringe for fixed dose immunization

    Jarum suntik kanggo imunisasi dosis tetep

    Jarum suntik steril wis digunakake ing institusi medis ing omah lan ing luar negeri sajrone puluhan taun. Iki minangka produk diwasa sing digunakake ing injeksi subkutan, intravena lan intramuskular kanggo pasien klinis.

    Kita wiwit riset lan ngembangake jarum suntik steril kanggo panggunaan tunggal ing taun 1999 lan lulus sertifikasi CE kaping pisanan ing Oktober 1999. Produk kasebut disegel ing paket lapisan siji lan disterilake dening etilena oksida sadurunge dikirim menyang pabrik. Iki kanggo panggunaan siji lan sterilisasi valid nganti telung nganti limang taun.

    Fitur paling gedhe yaiku Fixed Dose

  • Auto-disable syringe

    Pateni otomatis jarum suntik

    Fungsi karusakan dhewe bakal diwiwiti kanthi otomatis sawise injeksi, kanthi efektif nyegah panggunaan sekunder.
    Desain struktur khusus ngidini konektor kerucut supaya drive jarum injektor bisa mundur total menyang sarung, kanthi efektif nyegah risiko jarum jarum kanggo staf medis.

  • Retractable auto-disable syringe

    Jarum suntik mateni otomatis sing bisa ditarik

    Fitur paling gedhe sing bisa dicabut kanthi Auto-Disable Syringe yaiku jarum injeksi sing bakal ditarik bali menyang sarung kanggo nyegah risiko jarum jarum. Desain struktur khusus ngidini konektor kerucut supaya drive jarum injeksi mundur total menyang sarung, kanthi efektif nyegah risiko jarum jarum kanggo staf medis.

    Fitur:
    1. Kualitas produk stabil, kontrol produksi otomatis lengkap.
    2. Stopper karet digawe saka karet alami, lan batang inti digawe saka bahan keamanan PP.
    3. Spesifikasi lengkap bisa nyukupi kabeh kebutuhan injeksi klinis.
    4. Nyedhiyakake kemasan plastik-plastik alus, bahan sing ramah lingkungan, gampang dibongkar.

  • Accessories tubing for HDF

    Aksesoris pipa kanggo HDF

    Produk iki digunakake ing proses pemurnian getih klinis minangka pipa kanggo hemodiafiltrasi lan perawatan hemofiltrasi lan pangiriman cairan panggantos.

    Iki digunakake kanggo hemodiafiltrasi lan hemodiafiltrasi. Fungsine kanggo ngeterake cairan panggantos sing digunakake kanggo perawatan

    Struktur sing sederhana

    Tabung aksesoris sing beda kanggo HDF cocog kanggo macem-macem mesin dialisis.

    Bisa nambah obat lan panggunaan liyane

    Umume kalebu pipa, sendi T lan tabung pompa, lan digunakake kanggo hemodiafiltrasi lan hemodiafiltrasi.

  • Hemodialysis concentrates

    Konsentrasi hemodialisis

    SXG-YA, SXG-YB, SXJ-YA, SXJ-YB, SXS-YA lan SXS-YB
    Paket siji-pasien, paket siji-pasien (paket halus),
    Paket pasien dobel, paket pasien dobel (paket apik)

  • Disposable extracorporeal circulation tubing kit for artificial heart-lung machinec

    Kit tabung sirkulasi extracorporeal sing bisa digunakake kanggo mesin paru-paru buatan

    Produk iki kasusun saka tabung pompa, tabung pasokan getih aorta, tabung sedhot jantung kiwa, tabung sedhot jantung sisih tengen, tabung balik, tabung cadangan, konektor lurus, lan konektor telung arah, lan cocog kanggo nyambungake mesin paru-paru buatan menyang macem-macem piranti kanggo mbentuk sirkuit sistem getih arteriovenous sajrone sirkulasi getih ekstracorporeal kanggo operasi jantung.

  • Blood microembolus filter for single use

    Filter microembolus getih kanggo digunakake siji

    Produk iki digunakake ing operasi jantung kanthi sesanti langsung kanggo nyaring macem-macem mikroembolisme, jaringan manungsa, pembekuan getih, mikroba lan partikel padhet liyane ing sirkulasi ekstrasorporeal getih. Iki bisa nyegah embolisme mikrovaskular pasien lan nglindhungi mikrosirkulasi getih manungsa.

  • Blood container & filter for single use

    Wadhah & saringan getih kanggo panggunaan siji

    Produk kasebut digunakake kanggo operasi sirkulasi getih ekstracorporal lan duwe fungsi panyimpenan getih, penyaringan lan ngilangi gelembung; wadhah & saringan getih sing ditutup digunakake kanggo mbalekake getih pasien dhewe sajrone operasi, kanthi efektif nyuda sampah sumber daya getih nalika ngindhari kemungkinan infeksi silang getih, saengga pasien bisa entuk getih autologis sing luwih dipercaya lan sehat .

  • Extension tube (with three-way valve)

    Tabung ekstensi (kanthi katup telung arah)

    Iki umume digunakake kanggo memperpanjang tabung sing dibutuhake, nyuntikake macem-macem jinis medine ing wektu sing padha lan infus cepet. Iki kasusun saka katup telung arah kanggo panggunaan medis, rong arah, tutup loro arah, telung cara, penjepit tabung, pengatur aliran, alus tabung, bagean injeksi, konektor keras, hub jarummiturut klien'sarat).

     

  • Heparin cap

    Topi Heparin

    Trep kanggo tusukan lan dosis, lan gampang digunakake.

  • Straight I.V. catheter

    Kateter IV lurus

    IV Catheter umume digunakake kanggo nyisipake sistem pembuluh darah periferal kanthi klinis kanggo infus / transfusi, nutrisi wong tuwa, hemat darurat lan liya-liyane. Produk kasebut minangka produk steril sing ditrapake kanggo panggunaan siji, lan periode validitas steril yaiku telung taun. Kateter IV ana ing kontak invasif karo pasien. Bisa ditahan nganti 72 jam lan kontak dawa.

  • Closed I.V. catheter

    Kateter IV katutup

    Nduwe fungsi aliran maju. Sawise infus rampung, aliran positif bakal digawe nalika set infus diputar, kanthi otomatis meksa cairan ing kateter IV maju, sing bisa nyegah getih bali lan nyegah kateter supaya ora diblokir.