warta

Ing wayah awan 23 Mei 2020, medis Sanxin nganakake sayembara pidato "njupuk adegan dadi pusat" ing lantai 6 gedung kantor, sing dipimpin dening Zhou Cheng, pusat otomatisasi.

Pemandangan kasebut minangka sudut pandang pertama sing diadhepi, lan uga arena Taoist kanggo kita nganalisa lan ngrampungake masalah. Kontes pidato iki dipusatake ing "Adegan", nyritakake crita ing sekitar kita lan nuduhake perasaan, adegan, wong lan barang-barang kagungane Sanxin. Kita dikancani awan lan wengi ing prau sing padha. Kita gabung ing siji pikiran lan ngatasi kesulitan. Wong sanxin nggunakake cara dhewe kanggo napsirake wektu sinau lan tuwuh bareng, ati asli padha lan maju bareng.

Gayane penutur

Upacara penghargaan

▲ Upacara presentasi hadiah kaping pisanan

▲ Upacara presentasi hadiah nomer loro

▲ Upacara presentasi hadiah nomer telu

Ceremony Penghargaan penghargaan penghargaan insentif

Pak Mao Zhiping, manajer umum perusahaan, ngringkes kompetisi

Pungkasane, Pak Mao Zhiping, manajer umum, negesake: kontes pidato iki ora mung kegiyatan, nanging uga pelatihan, komunikasi jero ing departemen lan pos. "Situs" ana ing endi wae, kanthi situs kasebut minangka pusat, tujuane minangka pandhuan, tundhuk menyang pusat pusaran adegan, lan tutul potensi potensial adegan yaiku tujuane saben wong Sanxin. Taun iki minangka pungkasan rencana limang taun kaping 13. Wong sanxin mesthi ngrebut dina lan ora ngenteni ngenteni wektu. Dheweke kudu kerja bareng kanggo ngatasi kesulitan, mikir kanthi jero lan ngadhepi tantangan. Dheweke kudu ngupayakake prestasi ing upaya, mupangate adegan lan nilai mbesuk. Aku percaya tenan yen liwat pengabdian kabeh wong Sanxin, kita luwih bisa nggabungake sebab gedhe Sanxin ing abad kepungkur lan nyepetake proses pelayaran jarak adoh Sanxin!


Wektu kiriman: Jan-22-2021