warta

Novel coronavirus, sekretaris panitia Partai kabupaten Nanchang, Xiong Yunlang, wakil direktur Kongres rakyat kabupaten, Wu Xi, wakil ketua pamrentah kabupaten, Wan Weiguo, wakil ketua CPPCC kabupaten, Wan Weiguo, Sekretaris panitia Partai kutha Sanjiang , wakil sekretaris panitia partai Sanjiang kutha lan walikota Deng Biting, lan pimpinan rumah sakit kutha Sanjiang ngunjungi telung pabrik medis Sanjiang Xin ing wayah sore kanggo mriksa radhang paru-paru sing nyebabake infeksi virus corona anyar. Nyegah pencegahan epidemi lan kerja, investigasi lan pandhuan perusahaan supaya bisa kerja maneh sadurunge, kanthi aktif ngatur produksi bahan medis. Dheweke uga ngrungokake laporan Peng Yixing, Sekretaris cabang Partai umum lan ketua dewan, lan Mao Zhiping, wakil manajer umum perusahaan kasebut.

Novel coronavirus, sekretaris panitia Partai kabupaten Nanchang, Xiong Yunlang, wakil direktur Kongres rakyat kabupaten, Wu Xi, wakil ketua pamrentah kabupaten, Wan Weiguo, wakil ketua CPPCC kabupaten, Wan Weiguo, Sekretaris panitia Partai kutha Sanjiang , wakil sekretaris panitia partai Sanjiang kutha lan walikota Deng Biting, lan pimpinan rumah sakit kutha Sanjiang ngunjungi telung pabrik medis Sanjiang Xin ing wayah sore kanggo mriksa radhang paru-paru sing nyebabake infeksi virus corona anyar. Nyegah pencegahan epidemi lan kerja, investigasi lan pandhuan perusahaan supaya bisa kerja maneh sadurunge, kanthi aktif ngatur produksi bahan medis. Dheweke uga ngrungokake laporan Peng Yixing, Sekretaris cabang Partai umum lan ketua dewan, lan Mao Zhiping, wakil manajer umum perusahaan kasebut.

Sajrone inspeksi kasebut, Sekretaris Xiong yunlang bola-bali negesake manawa perusahaan kudu nguatake nglindhungi awake dhewe minangka basis kanggo njamin kesehatan karyawan lan njaga produksi perusahaan. Yuta wong dadi siji wong, lan coronavirus anyar, kita kudu kerja keras kanggo ngatur resume produksi produk medis utama, njamin pasokan produk utama, nglindhungi kesehatan lan keamanan masarakat, lan ngupayakake nglawan paru-paru. disebabake infeksi virus corona anyar.


Wektu kiriman: Jan-22-2021