warta

Ing wayah awan tanggal 12 Februari, Rao Jianming, Sekretaris klompok Partai lan wakil ketua eksekutif serikat pekerja Wilayah Provinsi Jiangxi, lunga menyang medis Sanxin kanggo neliti pencegahan epidemi lan kerja kontrol, lan ing wektu sing padha ngirim 50000 yuan saka dhuwit panglipur. Zhang Yilin, ketua manajer umum perusahaan, menehi pimpinan pimpinan perusahaan, Peng Yilin, babagan kerja perusahaan kasebut. Dheweke uga anggota Komite Tetep panitia umum serikat pekerja Republik Rakyat China, Pak Wu Yufeng, wakil ketua Komite Tetep panitia Partai umum Kongres rakyat Republik Rakyat China, wakil ketua Komite Tetep panitia umum serikat pekerja Republik Rakyat China Pimpinan sing relevan ngiringi investigasi kasebut.

Sawise nyelidiki adegan kasebut, Sekretaris Rao Jianming paling prihatin babagan keamanan karyawan perusahaan kasebut. Kaping pisanan, dheweke takon apa langkah sing ditindakake perusahaan kanggo nyegah lan ngontrol kahanan epidemi, lan pirang-pirang karyawan sing bali kerja, utamane ing jalur produksi. Zhang Lin, ketua serikat pekerja perusahaan, menehi laporan rinci siji-siji. Kanthi pitulung lan pandhuan departemen sing relevan ing kutha lan kabupaten (Zona Pangembangan), perusahaan kanthi resmi nerusake produksi jarum suntikan dialysate, dialyzer lan vaksin wiwit 31 Januari.

Sawise ngrungokake laporan kerja perusahaan babagan manajemen personel sing ketat ing njero perusahaan, deteksi suhu saben dinane karyawan, penguatan publisitas pencegahan epidemi lan kontrol lan inspeksi ing lokasi, Sekretaris Rao Jianming negesake semangat pengabdian staf perusahaan ngarep ing pencegahan epidemi, lan ndhesek supaya kabeh wong kudu nggatekake proteksi dhewe lan njaga keamanan dhewe.

Ing proses investigasi lan belasungkawa, Sekretaris Rao Jianming negesake: kita kudu nggabungake pikirane lan tumindak kita menyang semangat pidato penting sekretaris umum Xi Jinping, ningkatake kesadaran lan pangerten umum, lan nangkep tanggung jawab pencegahan lan kontrol epidemi, lan nglumpukake kekuwatan sing kuat kanggo nglawan epidemi kasebut. Kanthi upaya gabungan lan upaya gabungan, kita bakal bisa menang nglawan pencegahan lan kontrol epidemi, lan nglindhungi keamanan lan kesehatan masarakat.


Wektu kiriman: Jan-22-2021