warta

Napa sampeyan seneng banget karo dina bocah?
ing bocah,
Jagad iki gampang,
Nalika ketemu wong, sampeyan apikan;
Srengenge sumunar,
Jagad iki isih padha karo sing anyar.

Pentinge polos bocah kaya urip,
Mungkin iku,

Kanthi penasaran ndeleng kaleidoskop nalika isih bocah,
Kanggo nglawan sangang saka sepuluh kuciwane sajroning urip.

Bidadari cilik ngunjungi koridor budaya

Pameran Lukisan "Xin Er Dai" (sawetara karya)

Presentasi hadiah kanggo seniman "generasi Xin er"

Kerub ing Pabrik No.1

Muga-muga bocah-bocah padha seneng tanggal 1 Juni!
Aku uga pengin kabeh wong diwasa,
Tansah njaga kesucian kaya bocah lan seneng dhewe!
Ati kaya bocah, kaya bocah enom!


Wektu kiriman: Jan-22-2021