warta

Tanggal 19 Mei 2020, kanggo nyukupi kebutuhan strategis pembangunan perusahaan sing tetep lan stabil, Sanxin Medical Co., Ltd. lan Dirui Consulting Co., Ltd. mbukak rapat manajemen manajemen proyek sumber daya manungsa. Proyek iki utamane fokus ing konsultasi lan konsultasi babagan inventaris bakat, pilihan sing akurat lan pelatihan personel, lan ningkatake level manajemen sumber daya manusia kolektivisasi perusahaan kanthi ngenalake "strategi sumber daya bakat" Dirui.

Top Pimpinan lan manajemen perusahaan melu rapat kasebut

▲ Zhang Lin, direktur administrasi lan departemen personel, ketua rapat kasebut

▲ Nuduhake tema Guru Li Zubin

▲ Laporan babagan proyek kerjasama Pak Zhao Fanghua

Pak Mao Zhiping, manajer umum perusahaan

Manajer umum Mao negesake manawa "wiwitane kerjane sederhana, lan pungkasane kerjane bakal gedhe." Iki ora mung inovasi manajemen sumber daya manungsa Sanxin, nanging uga rekonstruksi organisasi. Seruan pangowahan jelas wis disuarakake, kaslametané sing paling pas, ukum alam uga ditrapake kanggo pangembangan lan tuwuhing perusahaan. Konsentrasi, pikirake babagan pangowahan lan kemajuan, lan ngupayakake sing paling apik. Masyarakat sanxin kudu bisa ngatasi awake dhewe, ngolah awake dhewe, nggayuh awake dhewe, lan nuwuhake pangembangan kesehatan kanthi sikap wani pasang pasang, lan nggawe Sanxin suwene setaun!


Wektu kiriman: Jan-22-2021