warta

Ing taun "epidemi" khusus, pertama kaline rekrutmen "Xinhuo" liwat platform cloud lan tekan kulawarga Sanxin tanggal 28 Juni. Bakat minangka pondasi perusahaan kasebut. Sekretaris Jenderal Xi bola-bali negesake manawa bakat minangka sumber daya strategis kanggo mujudake peremajaan nasional lan menang inisiatif ing kompetisi internasional. Kanggo Sanxin, bakat sing cocog kanggo Sanxin minangka sumber pambangun yayasan lawas abad lan dhasar kanggo perusahaan tetep ora bisa dikalahake.

Tombol urip kudu dikencengi wiwit wiwitan. Yen tombol pisanan salah, sisane bakal salah. Kanggo tahap kaping enem "rencana Xinhuo" Sanxin, perusahaan wis nyusun rencana pelatihan rinci, sing wis disuntikake kapinteran wiwit dina kerja pisanan. Wiwit pelatihan njaba kanggo kerja sama tim, saka transisi peran menyang rencana karir, saka budaya perusahaan nganti sistem manajemen lan kontrol, saka crita Sanxin menyang masa depan Sanxin, saka eksekutif perusahaan nganti elit bisnis, dosen kabeh ngerti kabeh, lan "Xinhuo" yaiku darmabakti lan ora kendel.

Upacara nyembah

Minangka paribasan lawas, "bapak wis lair, guru mulang.". "Guru" ora mung kanggo menehi ilmu lan katrampilan, nanging uga kanggo nambah rasa kuwatir lan piwulang wong tuwa. Ing paruh kaping pisanan, kita nganakake upacara pamujan guru, sing ora mung upacara, nanging uga langkah penting ing karir mbesuk Guan Peisheng. Minangka paribasan, "ngrungokake tembung sampeyan luwih becik tinimbang maca sajrone sepuluh taun". Tutor bakal dadi pandhuan kanggo kita mbukak papan.

Latihan kursus perusahaan

▲ Sawetara dosen

"Mung ing kertas sampeyan bakal rumangsa cethek ing pungkasan dina, lan sampeyan kudu nglatih." Sanxin wis nanggapi kanthi aktif lan ngimplementasikake konstruksi tentara gedhe adhedhasar tenaga kerja, trampil lan inovatif, terus maju semangat para modhél lan tukang, lan nyipta mode sosial tenaga kerja sing mulya lan swasana profesional kanggo ngupayakake kasampurnan . Apa sing wis disinaoni ora kudu tetep ana ing buku utawa ing pikirane, nanging kudu dileksanakake ing tumindak lan nggawe nilai. Kita kudu nggayuh kesatuan ilmu lan praktik, sinau ilmu sejatine lan ngerti makna sejatine ing praktik, ningkatake tumindak kanthi ilmu lan golek ilmu kanthi nindakake.

Pangembangan kualitas

"Sanajan dalane cedhak, kita ora bisa nindakake; sanajan prekara cilik, iku ora bisa ditindakake. ” Saben perusahaan, gedhe utawa cilik, ditindakake kanthi dhasar lan mbaka sethithik. Kita kudu kaku lan pragmatis, kerja keras lan kerja keras. Xinhuo miwiti geni ing ara-ara, sing ora bisa nahan. Wong Sanxin kudu tegas ing cita-cita lan kapercayane, nduwe gegayuhan luhur, sithik-sithik, lan dadi tren jaman saiki. Ing praktik nyata kanggo ngimpi impen Centenial Sanxin, dheweke kudu ngeculake impen para mudha, lan ngupayakake kanthi ora bisa nulis pirang-pirang bab urip ing pangembangan kesehatan masarakat!


Wektu kiriman: Jan-22-2021